Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompiduu

jak byc sexbomba

Polecane posty

Gość pompiduu

Kochani, jak byc sexbomba dla swojego mezczyzny i jak go zaskakiwac caly czas? Robie co moge, zgadzam sie na rozne nowosci, jestem szczupla i zadbana, seksowna bielizna i szpilki w lozku sa na porzadku dziennym, kochamy sie codziennie a on ciagle niezadowolony? Jak moge go jeszcze zaskoczyc - czy jest to w ogole jeszcze mozliwe po 10 latach zwiazku?

Gość pompiduu
podnosze up up

Gość pompiduu
pomoztaaa

Gość pompiduu
Romzawiamy na ten temat caly czas, bo ciagle mu malo. Proponuje rozne gadzety, stosuje je, proponuje anal chociaz wcale nie lubie tego typu seksu staram sie czasem kochac z nim analnie. Na kazde jego prosby staram sie reagowac, ale ciagle cos nie tak, ciagle chce cos wiecej i wiecej i czegos innego i naprawde juz nie mam pomyslu co moge zrobic.

Gość ptasiek nastroszony
najprostsze sa najlepsze ogól "sowę"

pierdol go niewyżyty jakiś. A on się pyta o twoje potrzeby? Rozpieściłaś go chyba za bardzo i wydziwia teraz.

Gość pompiduu
Dlaczego mam sie tak ponizac i jeszcze laski mu sprowadzac - sorry - robie wszystko i zaspakajam jego potrzeby i jeszcze mam mu laski na tacy podawac. Wybaczcie ale dam rady. CHyba masz racje - rozpiescilam go za bardzo i nie wiem co mam zrobic teraz w tej sytuacji.

Gość ptasiek nastroszony
cóz najpiękniejsze są zawsze te , których jeszcze nie mieliśmy....

Dlaczego w ogóle uprawiasz z nim seks analny skoro tego nie lubisz? Już samo to świadczy o tym że w tym związku są równi i równiejsi,

Gość pompiduu
Kurcze chcialam posluchac rzetelnzch rad a tu piszecie mi ze ma sie ruchac z innzmi + tylko isc sie powiesic. Czlowiek chce pomocz i ooo prosze jakie wspaniale rady. :(((

Gość pompiduu
A dlaczego nie mozna sie cieszyc z tego ze sie ma wspanialy sex ze swoja partnetrka?? Nie rozumiem - jak partnerka nie stara sie i nie chce uprawiac seksi to zle i jak facet na bok skacze to jest usprawedliowiony bo przeciez baba mu nie dawala - jak kobieta sie stara i robic co moze zeby zaspakajac jego potrzeby to i tak rada jest jedna: niech idzie na bok bo ta mu sie juz znudzila?

Bo jak to mówią dasz palec to zechce całą rękę. Facet który nie ma seksu zawsze wtedy jak mu się zachce docenia go zawsze i w każdej postaci. A taki który ma na pstryknięcie zaczyna wydziwiać. Dałaś mu wszystko. Nie masz sobie nic do zarzucenia.

Gość pompiduu
Tez mam poczucie ze nie mam sobie nic do zarzucenia ale co z tego jak slysze ze nie spalniam jego oczekiwan? To jest dla mnie jak policzek. A nie jest tak latwo kopnac go w zad - tak poza tym jestem z nim szczesliwa. Tylko kwestie sexu nas roznia. Ja juz jestem czasem zmeczona tym ze musze sie ciagle tak starac i starac. A ti ciagle nie tak. Jak moge teraz to odkrecic?

Gość pompiduu
Hahah oj zeby to bylo takie proste, byloby cudownie ale jak sie takiego szmaciaraz kocha to co wtedy? A baby sa takie glupie ze sie poswiecaja...Ehhh...

Ale że co ? on ci po seksie mówi że źle mu było czy jak? Nie rozumiem skoro mówi ci np. mam ochotę na taki i taki seks i ty to robisz to z czego jeszcze jest niezadowolony? przestań z nim sypiać i powiedz mu że nie spełnia twoich oczekiwań niech poczuje się tak jak ty.

Gość WEPA
nie wiem ale wiem jak byc prawiczkiem

Gość lipcowamalina
wsadzić sobie do trzypy granat ;-)