Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicjawkrainieczarow123

Kiedy widac ciaze na USG

Polecane posty

Gość hryzantemka
mało prawdopodobne

Mi wg beta hcg wyszedł 4-5 tydzień i lekarz kazał poczekać do 7 tyg. w 7 tygodniu było widać bijące serduszko:) W 3 może cos zobaczy ale moze to być puste jajo płodowe, więc chyba lepiej poczekać

Gość zostaw kotke w spokoju
Jutro idę na USG. Z kalkulatora ciąży wychodzi mi, że to 5tydz i 1 dzień, a b-hcg 2 dni temu miałam 648. Napiszę "po" czy było coś widać :)

Tak mam zdjecie i lekarz powiedzial mi ze 4 tydzien ale widzialam ze sugeruje sie data mojej ostatniej miesiaczki jaka mu podalam (niesety nie bylam jej pewna o czym mu powiedzialam). Prawda jest taka ze wg mnie jest to 3 tydzien..

a oni nie wpisują tego na podstawie tego co powie pacjentka właśnie na temat ostatniej miesiączki?

alicja, jeżeli to 3-4tydz to co było widać na USG? bo nie wiem czego się spodziewać jutro - sama czarna kropka czy było już widać coś w środku?

A wiec tak cala wizyta byla dosyc dziwna musze dodac ze jestem w Agli i bylam w polskiej przychodzi dlatego smiem twierdzic ze ten ginekolog byl srednio profesjonalny. Podalam mu termin mojej mieisaczki obliczyl ze to 4 tydzien i kilka dni. potem mnie zbadal. widaoczny byl maly pecherzyk 2 mm. zapytal mnie wtedy czy mam nieregularne miesiaczki wiec odpowiedzialam ze tak wiec zaczal sie wachac z tym teraminem. Stnelo w koncu na 4 tygodniu ale widzialam ze nie byl pewnien... nie wiem jak to sprawdzic pojde do innego lekarza oczywiscie ale to czekanie...

Gość nie mogę już tego czytać
poczekaj na kolejne usg to bedziesz wiedziec. przeciez wiele jest dziewczyn, ktore maja nieregularne @ i jakos termin im liczą

alicja, ja miałam ost @ 3 lub 4 listopada. zobaczę, co jutro lekarz powie na temat "wieku" mojej ciąży :) może to ci coś wyjaśni, bo pewnie mamy podobnie.