Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adonis87

jak to jest byc brzydalem?

Polecane posty

Gość adonis87

No właśnie tak się zastanawiam..jestem przystojnym facetem z masa przyjaciół mogę mieć każda dziewczynę i ciekaw jestem co muszą czuć brzydale na których żadna nie spojrzy..zero imprez znajomych..zero lasek seksu..przecież tacy kolesie nie mają szans u dziewczyn..wogle powinni nie wychodzić z domów by nie psuć humoru nam pięknym bo to do nas należy życie

Gość JANUSZEK.....
Wszyscy w domu zdrowi????? Może przystojniaczku kupisz sobie słowniczek ortograficzny?!

Wiesz, ja jestem brzydką laską, mam sporo znajomych, sporo imprezuję. Niby w życiu żadnego nie poderwałam i seksu też nie ma, ale nie narzekam. Lubię psuć pięknym otoczenie swoją brzydotą.

Gość sexialkochol
Oj przystojniaczku i bywa tak ze są brzydcy ludzie ale czeba z nimi żyć i oni też mają prawo wyjsci na świat.Ja mam brzydką koleżankę i wyszła za mąż ma dziecko a ja co sobotę inny i nic po za tym

Gość adonis87
No tak ale np czytałem tutaj teksty jakiegoś żałosnego paszczura który pytał się czy ktoś pokocha wrażliwego brzydala no przecież to oczywiste że nie! On naprawdę o tym nie wie czy tylko się ludzi? Takie pierdolenie że liczy się tylko wnętrze bawi mnie..żal mi takich ludzi..płaczą jacy to są brzydcy zamiast kula w łeb i do piachu

Gość mlodaizgrabnailadna
Tak samo jak grube laski ,one sa okropne i do tego paszczury kurwa z wielorybim brzuchem

Gość Flamethrower
Jakby brzydale siedzieli w domu to mogli by się piękni ze sobą pozagryzać o piękne laski.

Ja ci powiem tak. Na stałe to nie bierze się takich pustych ludzi jak ty. To teraz wiesz dlaczego "paszczury" często tworzą udane związki i są szczęśliwe. A tera przykład z życie wzięty mam koleżankę która urodą nigdy nie grzeszyła i faktyczne tak do 25 lat to zainteresowaniem u facetów się nie cieszyła ale tera ma 34 lata, męża wpatrzonego w nią jak w obrazek i dwójkę dzieci. I wiesz co jest bardzo szczęśliwa. Ja ci tego życzę choć biorąc pod uwagę twój narcyzm to mam pewne obawy.

Gość adonis87
.To nie narcyzm poprostu znam swoją wartość..mam każda laskę na kiwniecię palcem..same się proszą o ruchanko..to ze mną zdradzają tych brzydali których tylko potrzebują gdy ewentualnie wpadniemy i potrzebują tatusia bo przecież bachor to sprawa laski..nie moja..ja jej miałem dać rozkosz i daje..jak widzę brzydala z trochę ładniejsza laską to wiem że ona marzy o mnie..a z nim jest bo wpadła z innym i ja zostawił