Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita1982

Wprosili sie na Swieta.... A ja nie chce...

Polecane posty

Gość janusz2008
glupia kurwa

Gość anita1982
Nie tylko z powodu brudnej lyzki... Duzo by tu pisac... Ciagle smierdzi od nich potem, tesciowa obzera sie jak swinia i za kazdym razem nawet gdy przychodzi na kawe to leci do MOJEJ LAZIENKI z potwornym sraniem, przy czym nie zamyka drzwi!!!!! Smrod rozchodzi sie po calym mieszkaniu. A ze drzwi do lazienki zostawia tylko lekko przymkniete to slysze tez, ze nie myje po tym rak. Jednego razu chwalila mi sie jak bigos robi... Wrzuca wszystkie jak ona to nazwala "lekko podpsute" wedliny z lodowki... Szok! Kazde z nich wazy powyzej 120kg...

Gość odmówiłabym i tyle
jakby mi sie zwalili na swieta to bym wyszła i powiedziala ze wyjazdzam, w tym roku tesciowa mi sie wpraszala, nie znosimy sie, staram zachowac sie poprawne relacje, ale po jej akcjach dobre juz nigdy nie beda. Powiedzialam mezowi ze nie mam ochoty na jej obecnosc w swieta i jak chce to niech do niej sobie jedzie w 1 albo2 dzień swiat, nie widze problemu. Jednak jej to nie odpowiada.

Gość anita1982
Maz? Dostaje bialej goraczki jak oni maja przyjsc. Nienawidzi wlasnych rodzicow. Oni sa tacy, ze wpychaja sie aby sie nazrec. Jak lezalam 2 tyg w szpitalu nawet nie zadzwonili. Ba! Maz mial powazna operacje to tez sie nie zainteresowali, po pol roku chyba spytali na co w ogole operowany byl.

Gość anita1982
I nie pisze, ze czeka ze sraniem na wizyte u mnie. Wpierdalaja smieci, a ta potem lata z ciaglym rozwolnieniem.

Gość janusz2008
za kazdym razem nawet gdy przychodzi na kawe to leci do MOJEJ LAZIENKI z potwornym sraniem jak gowna gotujesz to sraja, powinni cie zaskarzyc i sanepid do domu wezwac

Gość ciekawam
A to ty pisałaś, o usuniętym płucu męża i braku reakcji teściowej?

Gość odmówiłabym i tyle
to powiedzcie im ze nie macie ochoty na ich wizyty i tyle, nie wiem w czym problem

Gość anita1982
Po to zeby dzieci mialy dziadkow. Nie chce aby moja niechec do nich odbijala sie na moich dzieciach.

Gość trelemorelele
paskudna rodzinka!