Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camille89

Spadek wagi po odstawieniu tabletek?

Polecane posty

Gość Camille89

Witam wszystkich i chciałam sie poradzić szczegolnie dziewczyn które brały tabletki:) Powiedzcie mi czy to prawda ze po odstawieniu tabletek sa szanse szybciej zrzucić wagę? Ćwiczę kilka razy w tyg systematycznie brałam od 3 lat tabletki ale niestety wkoncu mój lekarz kazał mi przestać doszły rózne problemy typu jakies stany zapalne i okropny przyrost wagi!!! Nigdy nie jadłam dużo ale zawsze moja waga wynosiła 50 czasami 52 kg podczas brania tabletek moja waga wzrosła o 12 kg.....:( Chociaz dalej ćwiczyłam i jadłam tak samo... Mam teraz taka cicha nadzieje ze moja waga po prostu troche spadnie postaram sie ćwiczyć jeszcze więcej i do tego celulit ale lekarz powiedział mi ze to jes celulit wodny prez nagromadzenie się wody:) Prosze poradzcie mi czy da mi cos odstawienie tych tabletek i choć trochę schudnę :( z góry dziękuje

może z powrotem spaść po odstawieniu tabletek .. ja za to od tabletek schudłam, na razie biore je od 4 miesięcy i schudłam 3 kg, chociaz jem tak samo :D

Gość Camille89
majajaj To moge tylko pozazdrościc ja doprawadziłam sie do strasznego stanu i nie pomagało nic nawet herbatki żeby usunąc nadmiar wody z organizmu :(