Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svidania

co dalej miłosc 2 raz czy już nie

Polecane posty

Gość svidania

Opisze w skrucię - miałam męża i 18 lat moje życie było gehenną :( obecnie jestem panią rozwódką wolną preferuje luźne związki dzieci nie mam Ponad pół roku temu poznałam rosjanina od razu powiedziałam mu że będziemy tylko przyjaciółmi albo kochankami i że ja nie chce się wiązać. On został deportowany teraz wrócił do PL mieszka niedaleko mnie i okazuje się że mnie strasznie ciągnie do niego. Chce z nim przebywać przytulić sie do niego pospacerować gdzieś zawsze jak idę do niego to ładnie ubrana -jest to silniejsze odemnie i straciłam zupełnie kontrole nad sobą :( ALE boję się że zrobi mi krzywdę jak mój pierwszy mąż obiecałam sobie że już żadnych związków chyba że przelotne rozważam 2 opcje kontynuacja znajomości albo pociąć karte sim z jego numerem i zapomnieć ale jak miałabym go nie zobaczyć to łza mi się w oku kręci - co u mnie rzadkie nawet na pogrzebach nie płacze. Czy dać temu rozwinąć czy zdusić w zarodku

Gość uhfidufviudhfviu
japierdole ale glupia cipa!!!

Gość gorbaczowa
a co ci szkodzi zakochac sie jeszce raz? nie kazdy facet jets swinią . daj sobie szansę na dobre zycie

Gość svidania
jestem już po 40 stce ale dziwie się sama sobie - jak go nie widzę mam łzy w oczach -co nawet na pogrzebach ani łzy nie uronie - przy nim jestem taka '' miększa'' i delikatniejsza -lubie jego zaciaganie i naszą leciutką barierę językową Ale boję się że on kiedyś się zmieni i że będzie taki sam jak mężczyźni których znam. Albo że mnie porzuci itp

Gość gorbaczowa
dziewczyno , ja rozumiem , ze sie boisz. ale jak nie zaryzykujesz to sie nie przekonasz. widac , ze przy nim czujesz sie kobietą i tak niech bedzie jeszcze 100 lat :)

Gość svidania
gorbaczowa ty masz może mężczyne z Rosji??

Gość gorbaczowa
nie , niestety ale wiem ,że niektórzy tacy mężczyzni którzy przebywają w PL są dobrymi ludzmi wiem , bo mam z nimi doczynienia codziennie

Gość svidania
u niego najbardziej te oczka niebieskie i głos oni mają taki przyjemny głos :)

Gość gorbaczowa
jestes zakochana , po co bronisz sie przed szczesciem ?

Gość svidania
moge np zamieszkać z nim na próbę :)

Gość gorbaczowa
dokładnie :)

Gość svidania
jak się uda to super a jak nie trudno. Wspólne mieszkanie to dobra rzecz lepiej się poznamy i zobaczymy czy nam będzie dobrze

Gość gorbaczowa
o to chodzi , mieszkająć z nim , poznasz go najlepiej bądz dobrej mysli , wszystko będzie ok. życie ma sie tylko jedno , nie warto rezygnowac z miłości i szczęścia

Gość svidania
spasiba Gorbaczowa dobrej nocy :)

Gość gorbaczowa
pa złotko i myśl pozytywnie :)

Gość 44444
a jak i ten sponiewiera :(