Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_nowa123

bolące piersi. ?

Polecane posty

18 mam dostać okres. dzisiaj mam twarde i bolace przy dotyku piersi . Czy to na miesiącze ? robiłam 2 testy i wyszły negatywne . Moge im wierzyc ?

Gość Nie możesz im wierzyć
Czytasz ulotki??Czy kupujesz i robisz?A tam pisze jak byk-ROBIĆ W DNIU SPODZIEWANEJ MIESIĄCZKI!!!!! Po co tracić na marne kase skoro wiadomo że wyjdzie błędny?

Gość testy robila i wyszly
negatywne:O co za tłumok jest za wczas jeszcze zeby wyszly pozytywne a bolace piersi sa równiez oznaka nadchodzącej@

czytajcie ze zrozumieniem :) a testy robiłam .. Jeden 2 miesiące temu a 2 miesiąc temu. Wiec opanowac sie chyba mozecie ?! Jeden robiłam w dzień spodziewanej miesiączki rano , a po południu dostałam okres ( ale to jest coraz skąpsze plamienie ) dlatego sie pytam ;] bo wydawało mi sie ze te piersi za szybko mnie bolą jak na @ . a moze te skąpe okresy przez to ze schudłam 10 kg ;] co za bulwers .

Ty jakaś dziwna jesteś.Piszesz a sama nie wiesz co.Nie podałaś tych ''szczegółów''. może pomyśl o ciąży urojonej bo po postach wynika że ją nabyłaś

jakiej ciązy urojonej ?! pytam sie po prostu o piersi czy mogą bolec tydzień przed okresem i tyle. proste . Moje pytanie to : "bolące piersi" a nie , uprawiałam seks i zrobiłam testy! i kto tu jest dziwny.

ilr ty masz lat?/ Nie dość że piszesz 3 po 3 to jeszcze nie czytasz ze zrozumieniem własnych wypowiedzi!!!

moze lepiej sie nie udzielaj ;] bo widze ze to ty ślepa jesteś i chyba jakas nie teges . MAm 19 lat , a co cie to ?!

a czemu bialy by nie bolec? jednych bola drugich nie bola cóz to za pytanie wogóle:O

miały

testy robila i wyszly -> ja sie tylko zastanawiam czy tydzień przed @ moga bolec :) tylko tyle! a nie farmazony tamta mi prawi ;) bo w końcu testy mowią za swoje.. A w tym czasie co robiłam te testy musiały pokazać prawde, bo nie robiłam ich po tygodniu . tylko jeden po miesiacu a 2 po trzech

Gość polandia...
HAHHAHHAHA, NIE NO DAWNO TU TAKIEJ JEBNIETEJ JAK TY NIE BYLO:D:D:D:D:D:D:D:D

spoko ;) wisi mi twoja opinia . Widocznie ty jesteś jebnieta ;) skoro nie potrafisz normalnie odp . wiecej takich idiotek .. zadałam normalne pytanie. nie znasz mnie, wiec nie oceniaj . ; /

Gość moje konto
ty jestes jakas nienormalna autorko? nie potrafisz sklecic dwoch zdan majacych sens i sklad...szkoda slow, mam nadzieje ze nie jestes w ciazy-glupota nie powinna sie rozmnazac spadaj i sie nie osmieszaj tępa glowo:O

tepe to wy jestescie. Ja pierdole, co za idiotki z was . chyba wy powynniście iśc na jakies badania. Albo nauczyc sie czytac . Ja pierdziele, szkoda slow . nara tepe krowy .

Gość moje konto
nauczyc sie czytac czego? twoich wypocin kretynko? skonczylas chociaz podstawowke specjalna? pewnie nie, co widac na przykladzie powyzszych postow:O won lekcje na jutro odrabiac:O

haahahahahaha! nie zmeczyłaś sie za bardzo tymi wypocinami ? ja pierdziele jak ci sie nudzi to idz na to swoje pole ziemniaki zbierac szóstka to chyba ty, bo na pewno nie ja ;]

No bo już się zaczęłam zastanawiać czy to ja nie umiem czytać:).Ale autorka naprawdę ma coś nie tak z głową i jeszcze ludzi obraża...

Gość do autorki pisze
skonczylas juz pojebusko?

No kochana po tych znaczkach widać że nie masz tych swoich 19 lat.Tylko gówniarze się nimi posługują...

taka_nowa123 - mnie piersi zaczynają boleć zaraz po owulacji jakieś 12 dni przed okresem, więc nie martw się:-) u mnie okres raz jest obfity raz skąpy 10 kg mniej mogło zrobić swoje... a tak wogóle jak ty to zrobiłas! podaj przepis bo mi właśnie tyle zalega;-)

Gość do autorki pisze
skonczylas pierdolona kurewko?

do autorki pisze -> spierdalaj szmato ! telefonistka - > fajnie ze jedna normalna odpisała ;) a jak schudłam ? bardzo nie zdrowym sposobem . W zasadzie to ja nie chciałam chudnąc , ale od rana do 17 nic nie jem , w dodatku mam duzo sportu i 10 kg ze mnie zeszło . ;) pije duzo napoi i staram sie nie jesc po 20 . ;p słodycze ograniczam, no i oczywiście owoce i warzywka zajadam ;D Życze miłej dietki ;d ale chyba jakąs zdrowsza wybierzesz ;)

Gość do autorki pisze
morda psi wypierdzie:D:D:D:D:D

Na pewno zdrowszą bo w innym wypadku skończy tak jak ty!!.Nie dość że by dziewczyna straciła kilogramy to dodatkowo w wyniku skutku ubocznego połowę mózgu.

na pole wy wieśniaczki . ;] widac kto tu dzieckiem jest, siedzi taka idiotka o 23 na necie i wypisuje debilizmy . wypierdalać!! kumacie szmaciska ?

Gość do autorki pisze
"widac kto tu dzieckiem jest, siedzi taka idiotka o 23 na necie i wypisuje debilizmy . " to o sobie napisalas?