Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afarensis

płaskie sutki

Polecane posty

Gość afarensis

ledwo co sterczące,co o tym myślicie? Podobają się wam czy też nie? Uważacie to za wadę?

Gość a co to szkodzi :)
ważny całokształt

Gość E tam.nie przejmuj się
Ja mam jeden ledwo sterczacy,drugi wklesly.Szkoda,że nie mam wentyli jak od stara,ale taka moja natura.Nie mam z tego powodu kompleksów.Może dlatego,że mój partner kocha moje cycuchy.Ale czemu?skoro są duże i straciły już swoją jędrnosc,a sutki mało podniecające chyba..Jest jak jest:p i się z tym nie kryje

Gość afarensis
mam kompleksy,do tego dość duży rozstaw piersi

E..moje też.Jedna pierś na prawo druga na lewo.Jędrne też nie są.I jakoś tym się nie przejmuje..Daj spokój z takim myśleniem.Ludzie mają gorzej.Ja mam tyle wad o których wiem i się nie przejmuje oprócz jednej.Gdybym miała się wszystkim przejmować to bym chyba na głowę dostała

Gość afarensis
dzieki,masz racje ale troche mnie to krępuje

Nikt nie jest idealny. Nawet najładniejsze i te które mają sutki jak wentyle od stara mają kompleksy.Mój facet mi jakoś nigdy mi nic nie powiedział na temat moich piersi.Może właśnie dlatego,że widzi,że się tym nie przejmuje.Głową do góry.Jeśli wstydzisz się pokazywać je to zacznij może pokazywać je po lampce wina...raz drugi trzeci...usłyszysz parę komplementow i kompleksy mina