Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umre stara niekochana

nie chce dzieci, ale boje sie samotnej starosci

Polecane posty

ktos tez tak ma?

Gość ptasiek nastroszony
przystaniesz na odwrocona hipoteke i nie bedziesz na starosc samotna bedzie Cie odwiedzal ktos z banku sprawdzic czy jeszcze nie zdechlas

Gość ellsa m.
odłóż kasę, jak będziesz stara zamieszkaj w dobrym domu spokojnej starości , będziesz miała koleżanki, towarzystwo i na pewno nie będziesz sama

nie wiem, jakos siebie nie widze w roli matki, ale jak wybiegne myslami w daleka przyszlosc, czyli do czasow starosci, to jakos tak dziwnie mi, taki strach ze nie bedzie komu podac mi przyslowiowej szklanki wody

Gość Alicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I tak będzie samotna, bo dzieci w pewnym wieku się wyprowadzają z domu. Znajdą dom za granicą, albo na drugim końcu Polski i zobaczysz je tylko od święta.

Jeżeli myślisz że dzięki dzieciom nie byłabyś samotna na starość to jesteś w blędzie.

Gość jugo
jak będziesz samotną bogatą ciotką najlepiej z mieszkaniem to zadbają o ciebie dzieci rodzeństwa :D o ile, oczywiście, masz rodzeństwo... bo jak nie, to lipa...

slyszalam ze w domach starosci zle traktuja staruszkow, eee moze jak bede chora a nie bedzie komu mnie dogladac to szybciej umre i krocej bede sie meczyc, zreszta nigdy nie chcialabym byc problemem dla kogos i ciezarem

no wlasnie nie mam rodzenstwa. mam kuzynostwo, chrzesniakow, ale kto by tam jakiejs dalszej ciotce chcial pomagac to fakt ze teraz nawet swoje dzieci nie chca pomagac bo maja swoje zycie dlatego wolalabym szybko umrzec

A myślisz że dożyjesz starości? Ja bym sie nie martwiła tak na zapas:D chociaz jestem w podobnej sytuacji...

a moze i niedozyje, i moze to i lepiej ;)

Gość gość
Mam to samo, ja jestem przed 30,moj ukochany facet 10lat starszy,nie chcemy miec dzieci ale ostatnio zaczelam sie bac co bedzie za te 35 lat... jesli moj facet umrze przedemna a ja bede musiala zyc sama...tak bardzo go kocham ze nie wyobrazam sobie tego co bym zrobila sama bez niego. Z nikim nie laczy mnie taka wieź jak z nim,a zycie jest takie kruche,wole zyc krocej z nim niz dlugo bez niego. Chociaz w ogole to najlepiej bylo by przezyc razem jeszcze z 60 lat i umrzec tego samego dnia.