Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobietka23r

ab job service pieczarki??z jaka agencja do holandi do pracy??

Polecane posty

chcesz jechac do zbioru pieczarek? a pracowalas juz przy czyms takim? bo jesli nie to od razu ci powiem ze to bardzo ciezki kawalek chleba jesli masz placone na akord . wiem ci pisze bo prowadzilam pieczarkarnie przez 1.5 roku i tez zbieralam

Gość ptasiek nastroszony
tylko polaczki nie zapomnijcie ze musicie od razu na miejscu nawozic te pieczarki jednym aslowem srac w miejscu pracy. i nie podzerac pieczarek bo Holendrzy straty beda mieli miast zyski na polaczkach

olawd przy pieczarkach nie pracowałam ale przy ogórkach,kapuście,truskawkach i bobie po 10 godzin wiec mysle,że dam rade..bylebym miała jakoms prace.jestem silna i zdesperowana:) tylko tyle sie czyta o agencjach pracy,ze troche strach

Gość ptasiek nastroszony
taka fest robotna kobita jestes barczysta jak kulomiot , stoisz na nogach jak u kobyly pociagowej , zbyt otyla to chyba byc nie mozesz bo schylac sie po te pieczarki ciezsko by bylo i za kiepska wydajnosc by cie z zbita polska o holenderski bazalt morde wywalili. chyba brzydki pokurcz jestes skoro jedziesz do Holandii zadac im bobu

Gość kguutfcgfrcd
up

Gość kobitka23r
może dziś ktos powazny pomoze