Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flavio Briatore 340

jestem żonaty, ale kocham flirtować z kobietami i je zdobywac

Polecane posty

Gość Flavio Briatore 340

to strasznie ekscytujące uwielbiam ten dreszczyk emocji, pierwsze nieśmiale dotknięcia, pocałunek no i pierwszy seks, ta chwila gdy pierwszy raz widze jej piersi i łono uwielbiam flirt! eh, faccei nie ma sensu się żenic!

Gość Flavio Briatore 340
dodam, że preferuje dojrzałe kobiety po 60-tce

Gość beatailukiwsofcie
przekaż wyrazy współczucia małzonce :classic_cool:

Gość Flavio Briatore 340
z tymi po 60 to podszyw hhehe, ale dobry uwielbiam dymac nowe kobietki, szybko mi się nudza

Gość Flavio Briatore 340
gdy idę do sklepu to wydymam minimum 3, a w drodze powrotnej soczysty ogórek znika w moim odbycie

Ekstra. Masz już scenariusz jak żona się dowie i złoży pozew rozwodowy? Acha - a już jesteś mentalnie przygotowany że jak Żona się dowie to puści się z najgorszym menelem na osiedlu? Wiesz - kto mieczem wojuje od miecza ginie ... Nie oceniam Cię moralnie - nie jestem twoim sumieniem - ja tylko przypominam Ci jakie konsekwencje mogą mieć twoje zdrady. Żebyś nie zapomniał ...

Jezuu.... to ja 2 razy zdradzilam chlopaka jeszcze po alkoholu i nie moge sobie wybaczyc, a ty jestes z siebie dumny i pragniesz wiecej...co za duch!

Gość Lilka2_5
No to po co się ożeniłeś??? Mógłbyś zdobywać kobiety, nie mając żony. Czy wtedy nie byłoby lepiej? Gdybyś nie krzywdził kogoś kto ci zaufał? Nie mam do Ciebie ani trochę szacunku.