Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika tiki tak

czy zrobilibyscie to??

Polecane posty

Gość marika tiki tak

Kocham spiewac mam niebanalna barwe glosu spiewam 7 lat na weselach ale mam juz za soba liczne konkursy wystepy itp na roznych scenach i zdecydowalam sie pojechac na casting do X Factor w przyszla sobote ale ciagle jeszcze sie zastanawiam i nie wiem co robic :(( Bierwszy raz w zyciu mam juz teraz treme a co to bedzie w sobote!! I zawsze mowilam ze jak program w TV to tylko szansa na sukces albo ten nowy the voice of poland ale do szansy zadko sa castingi a voice dopiero sie skonczylo i nie wiem kiedy bedzie znow Czuje ze wlasnie otworzyla sie szansa przede mna bo wlasnie teraz czuje sie na silach zeby sie pokazac wiekszej publicznosci Poszlibyscie na moim miejscu??

Gość dsfsdfafs
pewnie. a co masz do stracenia?

hej :) zrób to! Koniecznie. Trema jest normalna. Musisz to zrobić bo inaczej zawiedziesz siebie i będzie Ci bardzo smutno. Koniecznie to zrób !

Gość ewrwerwer
Masz iść i to bez gadania ;) Powodzenia :)

a x-factor to tylko dla śpiewających? mylą mi się już te programy. jeśli tak to idź. jeśli nie to ja poczekałabym na drugą edycję voice of... aby zostać ocenionym przez typowych profesjonalistów branży muzycznej. chyba, że boisz się, że do tego czasu się rozmyślisz... to leć teraz :) powodzenia :)

Gość marika tiki tak
w swej genialności posiadam jedną wadę-zawsze gdy spiewam przez chwile się śmieje... małe piwo?? niestety nie poniewaz mam śmiech jak koń kaszel:(

Gość marika tiki tak
X factor tylko dla spiewajacych ... No wlasnie wolalabym the voice... ale przeciez moge sprobowac tu jak mi nie pojdzie czy cos to pojde tam :)) Kurde nic nie mam do stracenia czuje ze to jest ten moment Bo studiuje juz drugi kierunek i nic mi nie daje szczescia oprocz wlasnie pracy na weselach gdzie moge sobie spiewac i wyrazac siebie Chcialabym zarabiac na spiewaniu Niekoniecznie byc wielka gwiazda tylko poprostu gdzies spie pokazac zeby ktos mnie ocenil profesjonalnie i albo rozwinal mi skrzydla albo sprowadzil na ziemie hehe

Gość marika tiki tak
to o piwie to podszyw....

Gość marika tiki tak
podszywam się pod samą siebie by wzbudzić w sobie porządanie