Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakazNabijania

Wykrywacz kłamstw niekoniecznie na kłamstwa?

Polecane posty

Gość ZakazNabijania

Witam. Mam kobietę, uważa, że zaszło coś pół roku temu z kimś. Ten ktoś uważa, że nie zaszło. Oboje są szczerzy, nie rywalizują ze sobą. Jednak kobieta potrafi wyolbrzymić. Może wyolbrzymiła wtedy tamten wieczór. Subiektywnie go zapamiętała, powtarzała sobie że tak było i tak się w niej zakodowało jako prawda. Albo po prostu chciała za wszelką cenę zapomnieć i gdy przypomniała sobie po pół roku, to upływ czasu dodał do tamtego wieczoru nowe "smaczki". Mam podstawy twierdzić, że gdy opowiada o niej, jest bardzo szczera, aczkolwiek szczera rozmowa z mężczyzną wprowadziła taki mętlik w głowie, że już nie wie jak było. Jeżeli chce się dowiedzieć, co zaszło tamtej nocy, to wykrywacz kłamstw jest w stanie pomóc?

Gość adrianna ***
z tego co wiem wykrywacz działa na kłamstwa swiadome ... jak bedziesz wierzył, że Gobi jest w peru to wykrywacz nie zapiska jak potwierdzisz

Gość dsfsdfafs
kuzwa piszesz bez sensu ledwno da sie zrozumiec. rozumiem ze masz laske i kupmla i ona twierdzi ze on dobieral sie do nie tak? a on twierdzi cos innego i ty nie wiesz komu wierzyc?? ehh...

Gość ZakazNabijania
Właśnie tego się obawiałem. Ale być może takie sytuacje, w które wierzysz a nie są prawdziwe - może w jakiś sposób na wariografie się to odbije? Zwłaszcza jeżeli przeżyła jakąś sytuację - pamięć ją pamięta. Potem zastąpiła tą sytuację trochę inną i świadomie pamięta drugą wersję, ale pamięć nadal ma pierwszą. Pogmatwane, aczkolwiek szukam rozwiązań.

Gość ZakazNabijania
dsfsdfafs Da się da :D Jeśli nie kumasz, a jesteś w stanie pomóc, to daj znać. Nakreślę to konkretniejszymi informacjami.

Gość ZakazNabijania
UP Ważne, więc będę nachalny.

Gość adrianna ***
ale to ma az takie znaczenie? nawet jesli jej/jego psychika tak sie broni to po co chcesz to wywlekać?

Gość ZakazNabijania
Adrianna Jeżeli masz wymóg, by facet, z którym chcesz dzielić życie musi być dla Ciebie prawiczkiem - a on nagle potem sobie przypomina, że może nie być - odpowiedz sobie sama.

Gość ZakazNabijania
Nie musi być a ma* być

Gość adrianna ***
wiesz co? ta osoba powinna uznac najgorszy wariant i zostawic tę drugą - normalną jeszcze - w spokoju. TO CHORE :O