Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka2_5

Jedno proste pytanie dot. zaręczyn...

Polecane posty

Gość Lilka2_5

Czy znacie przypadki, w których para najpierw się zaręczyła, a dopiero po jakimś czasie dziewczyna dostała pierścionek zaręczynowy?

nie;-) npo nie liczac takich zareczyn na niby tudziez po pijaku;-)

Gość jasno-pomarańczowa pomarańczka
Nie. My zaręczyliśmy się 2 mieś, temu i pierścionek dostałam od razu. A o co ci się rozchodzi?

Gość Lilka2_5
Czy to ważne o co się rozchodzi? Nie chcę wdawać się w dyskusje, chcę tylko znać odpowiedzi na to pytanie.

to juz dostalas dwie takie same opinie ;-) dodam jeszcze ze pamietam jak sie "chlopcy" kolezankom osiwdczali bez pierscionkow - ;-))))) smeisznie ze one braly to na powaznie gdy oni zartowali/zgrywali sie/badali ich reakcje;-))

Gość jasne ze tak
Znam kilka takich par. Sama jestem w dlugim zwiazku i moj parter zabral mnie do jubilera i pozwolil wybrac wymarzony pierscionek. Nie jestesmy jeszcze zareczeni ale wiem ze to nastapi wtedy kiedy on zdecyduje. Najzwyczajniej nie chcial zebym byla zawiedzona bo to rzecz ktora bede nosila do konca zycia. Niektorzy mezczyzni wola dokonac zakupu waz z partnerka

Gość dtga
ja bylam narzeczona a pierscionek dostalam za pol roku na urodziny

zabarl do jubilera - kazal wybrac i nie kupil ?;-))))))) a to spryciarz - i ma spokoj od wszelkich pytan;-))))) pierscionek zraeczynowy nosi sie cale zycie??;-)))\ a to dobre to symbol - a nosic nie musisz

Gość jasne ze tak
ROR co z Ciebie taka zlosliwa zgag? Pierscionek kupiony ten ktory wybralam. I owszem sybol, nikt nie mowi ze kosztowal fortune ale niektorzy mezczyzni nie czuja sie dobrze podczas dokonywania takich decyzji a moj chcial zebym byla zadowolona.

Gość jasne ze tak
ROR musisz nauczyc sie czytac ze zrozumieniem bo to ze wybralam a nie dostalam nie oznacza tego samego co wybralam ale spryciaz nie kupil

Gość jasne ze tak
jak mozna nie nosic swojego piersciona zareczynowego? i owszem pierscionek zareczynowy jest na cale zycie chyba ze nie myslisz powaznie o swoim partnerze ale wtedy nie widze powodu zeby sie zareczac

Gość ja najpierw sie zareczylad
Tzn ustalilismy date,zaklepalismy kosciol,kamerzyste,sale,orkiestre-poinformowalismy rodzicow...a pierscionek dostalam po prawie pol roku chyba.

Gość jak pytanie to pytanie
tak, znam taki przypadek. I wszystko jest ok, był pierścionek, ślub, teraz są już dawno po ślubie i jest dobrze :)

Gość zareczyny
mylisz chyba zareczyny z oswiadczynami !

Gość dziwne dziwy
jak mozna być zaręczonym i nie mieć pierścionka zaręczynowego ? to nienormalne !!!!!