Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olciabbrak123

dziecko

Polecane posty

Gość olciabbrak123

mam 19 lat. w związku jestem już 3 lata, rok temu chłopak wyjechał za granice i na razie nie ma zamiaru wracać, czeka na mnie az skończę szkole, iprzyjade do niego, ma juz dla nas mieszkanie, został mi jeszcze rok szkoly, bardzo sie kochamy i wytrzymujemy jakos ta rozłąkę, byłam u niego juz kilka razy. ale zaszłam w ciaze i jestem sama bez niego w polsce, gdy urodze jeszcze zoatanie mi troche szkoly, niewiem czy sobie poradze sama bez niego gdy urodze. jak sobie poradzic w takiej sytuacji i co robić?

Gość kaftanik niebieski
Mozesz liczyc na pomoc swojej mamy

Gość olciabbrak123
tak moge, ale tez bedzie ciezko, bo przez ten czas bede musial sama wychowywac dziecko bez ojca

Gość no i co w zwiazku z tym?
:O My mamy za ciebie dzieciakiem sie zajac czy co? :O

Gość mamama27
jedź i urodź dzieko tam - przynajmniej kase z tamtąd będziecie mieli - bo w polsce nic niedostaniesz

Gość nie krzystam bo takie jedzenie
ja na twoim mijescu pojechalabym tak bo 1 benefity 2 wiesz jacy sa mezczyzni... znajdzie sobie dziure do pachania a ciebie kopnie w dupe :( tacy sa chlopy , niestety.

Gość wysylacie
dziewczyne za granice zeby tam urodzila dziecko? Sama tylko z chlopakiem? Bo bemefity i mezczyzni niewiadomo jacy sa. No to gratulacje. Autorko urodz w Polsce tym bardziej skoro rodzice pomoga a jak dzieciatko podrosnie pojedziesz do chlopaka. Benefity na dziecko bedzie dostawal nawet jesli maluszek bedzie w Polsce, a gdyby mial sie okazac nie w porzadku to Twoja obecnosc w niczym mu nie przeszkodzi.

Gość lela*
Na Twoim miwjscu zostałabym w Polsce i tu urodziła dziecko; tu masz dom, szkołę, rodziców, którzy pomogą. Dziecko podrośnie, wtedy zobaczycie, co dalej. Ty możesz zacząć studia, jeśli mama zostanie Ci z dzieckiem. Jesli facet wie, że zostanie ojcem, to wie też, jakie obowiązki z tego wynikają.

Gość Pgbvfggfvgf
Uciekaj z tego kraju jak najszybciej. Nie wiem co tu jeszcze robisz. Szkole skonczysz sobie pozniej.. Tu jest wszystko drogie a i nikt za darmo ci nie da. Dziwie sie ze ci ludzie nie mysla.