Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_pewna_internautka

co kupujecie bliskim na święta? Pomocy!

Polecane posty

Witam wszytskich, może pomożecie i doradzicie co można dać bliskim w prezencie na święta? szczególnie facetowi... od razu dodam, że z kilku względów umówilismy się na skromniejsze prezenty w tym roku :)

Gość w jysku sa teraz
a ile masz kasy?

Gość ja nic nie kupuje
mam 4 braci żonatych i dzieciatych ale święta spędzę sama nawet życzeń nie dostanę, dlatego że nie chcę isć do nich w zeszłym roku dostałam liste rzeczy czego potrzebują a najlepiej to pieniędzy a to jest chmara ludzi 4 braci,4 bratowe i kazdy ma 2 dzieci........ nie stać mnie na święta z rodziną...... spędzę sama całe święta przykre ale prawdziwe :( nie daję im nic to i zyczeń dla mnie nie ma :(

Gość agati123
ja mam w planach kupić koszulę z białym kołnierzykiem i mankietami ;) znalazłam fajną w dobrej cenie :) ale na mikołajki dałam książkę Polska Mafia+ szalik (zgubił poprzedni)+ nagrałam 2 płyty, które chciał mieć (wydrukowałam okładki i track list) i był bardzo zadowolony

Gość ja nic nie kupuje
taka mam rodzinę........ przywykłam do tego :(

Gość leokadialodzia
postaw na klasykę kup skarpety

Gość zaraz zaraz........
a może książkę,lub płytę ?

ja kupuję słuchawki grado dla chlopaka i brata, kurs nurkowania dla brata, perfumy dla mamy i zawieszki charms do kolekcji, zestaw do malowania farbami znikającymi w swietle uv, dla przyjaciolki symbolicznie tylko jakis ciuszek plus perfumy czy woda perfumoana do max 200 zł dla babci zaproszneie do opery + zabiegi masujące i domowe algi, oraz wspolna wycieczke ale to ona tez bedzie za to placic :D