Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfdsfds

Co moge z tym zrobic?

Polecane posty

Gość fsdfdsfds

Dziewczyna z ktora wspolzyje, prawdopodobnie jest w ciazy. Brak okresu gdzies 2gi-3ci tydzien, tydzien temu lekkie krwawienie, wczoraj dosc intensywne i z takimi jakby skrzepami. Poza tym brak objawow zblizajacej sie miesiaczki (nawet piersi w normie). Wracajac jednak do sedna. Niemozliwym jest abym ja zaplodnil. Nie uprawialismy normalnego seksu, jedynie petting. Nie bylo sytuacji w ktorej nasienie moglo w jakis sposob TAM sie przedostac. Jednak jest jedna mozliwosc. Jestem dosc DOBRZE sytuowany (mozna powiedziec, ze nawet b. dobrze), iprawdopodobnie dziewczyna korzystajac z mojej nieuwagi, w lazience ... musiala przeniesc nasienie z brzucha. NIe wiem co sobie myslala. Czy istnieje jakis instrument prawny ? Czy prawo przewidzialo taka sytuacje?

jesli nie zaistnialo przestepstwo - a z tego piszesz nie - gzdziliscie za obopolna zgoda i ona "przeniosla" ;-))) nasienie;-)))) to potem mozesz co najwyzej testy na ojcostwo zrobic - jak twoje bedziesz tatusiem;-) i tak jest mnowstwo indtrumentow prawnych na takich jak ty;-)) skoro jej nie ufalez - trzeba bylo ja na dystans trzymac;-)))

Gość fsdfdsfds
No wiem ze jej tego nie udowodnie. Pozostawiam to jedynie jej sumieniu. W tej sytuacji chyba rozsadnym bedize wychowanie dziecka przeze mnie, tak aby nie roscila w stosunku do mnie niczego.

Gość fsdfdsfds
Rozumiem wspolna decyzje o dziecku. Ale ona dokladnie wiedziala jaki mam poglad jesli o to chodzi. Zbyt bardzo zajety jestem praca, i wie ze na dziecko chcialem jescze dlugo czekac. Wiec cos takiego to dla mnie zwykle skurwysynstwo.

Gość lorella27
jak jej odeszly skrzepy to chyba miala poronienie:o

Gość fsdfdsfds
Ale tych skrzepow duzo nie bylo. Na reku doslownie moze 2, takie ciemne, posklejane. Godzine wczesniej jakby bolal ja brzuch.

Gość lorella27
bol brzucha i skrzepy krwi, jesli faktycznie byla w ciazy to na bank poronila.a jesli nie byla w ciazy to moze jest chora.

"fsdfdsfds No wiem ze jej tego nie udowodnie. Pozostawiam to jedynie jej sumieniu.W tej sytuacji chyba rozsadnym bedize wychowanie dziecka przeze mnie, tak aby nie roscila w stosunku do mnie niczego." ale ty jestes z...a nie powiem;-)) jelsi jest z toba w ciazy - to niewiele mozesz - zdane zabieranie dziecka itd. nie wchodzi w gre - ale probuj sie szrapac czemu nie;-))) "Alimenty bedziesz bulił i to grube jak masz DUZY dochód czym sam się chwalisz sprytna dzida, znalazła sponsora Żadnego ślubu przed seksem" no coz jest ryzyko - jest zabawa;-)) "Rozumiem wspolna decyzje o dziecku. Ale ona dokladnie wiedziala jaki mam poglad jesli o to chodzi. Zbyt bardzo zajety jestem praca, i wie ze na dziecko chcialem jescze dlugo czekac. Wiec cos takiego to dla mnie zwykle sk**wysynstwo" trzeba bylo sie bawic z dzieczyna o bardziej zblizonych potrzebach do twpoich ;-)))

Gość fsdfdsfds
NOnie wiem , wszedziej czytam ze takie krwawienie trwa znacznie dluzej :o