Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bandżamin

Szkoda że taki brzydki jestem

Polecane posty

Gość bandżamin

bo miałbym cudowna dziewczyne o podobnym spojrzeniu co moje. niestety wyglad to wyglad, milosc wszytskiego nie przykryje a szkoda. szkoda , naprawde

Gość Kinzo
Niestety taki jest ten swiat. "Wyglad to nie wszystko" to bzdura, chociazbys mial swietne wnetrze. (zanim jakis madry wszystkowiedzacy czlowiek sie wypowie - nie, ja z tym nie mam problemu.) Mozna sobie wmawiac ze tak nie jest ale dziewczyny najczesciej patrza na kase i wyglad, malo zostalo szarych dobrych myszek ktore jeszcze maja serce

ehhh niestety taki już jest ten świat :/ prawie każda patrzy najpierw na wygląd, smutna ta rzeczywistość w jakiej musimy żyć ...

Gość Wujek Marian.g
Na czym ta cudownosc ma polegać? Bo jesli rzeczywiscie taka jest to nie skreśli chlopaka tylko z powodu wygladu. Jeszcze jedno co jest dziwne dlaczego jestes pewien ze byłaby Twoja dziewczyna? Bo napisałeś ze gdyby nie wygląd to by byla Twoja

Gość bo miałbym cudowna dziewczyne
//bo miałbym cudowna dziewczyne// ale jestes pewny siebie. miałbys? przeciez jesli by cos do ciebie czula i bys o tym wiedzial to bys byl z nia a jesli nie wiesz co czuje to skad mozesz miec pewnosc ze by zgodzila sie zostac twoja dziewczyna?

Gość Janusz Kotłowski
Też miałbym dziewczynę gdybym nie był taki paskudnie brzydki. No ale trudno