Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monita kum

Lepsze jest bycie singlem czy bycie z byle kim...

Polecane posty

Gość Monita kum

w byle jakim związku, z przypadku , z braku laku, bo tak wypada? bez miłości ani fascynacji, nawet z niechęcią do tej drugiej osoby? tylko dlatego, bo się ma np 30 lat?

Gość lepiej być samemu
oszczędzisz sobie zdrad, kłótni, zboczeń, zdemoralizowanych bachorów! W tych czasach porządni ludzie muszą wyginąć jak mamuty!

Gość tinnyjustiny
Związek to nie obowiązek. Do niczego się nie zmuszaj bo będziesz czuła obrzydzenie do siebie i do tej drugiej osoby.

Oczywiście że lepsze bycie singlem.. ważne że my wiemy dlaczego jesteśmy singlami, a inni niech się zajmą sobą :-) trzeba czekać na kogoś fajnego, odpowiedniego dla nas, a nie byle kogo, "z braku laku".... no to powodzenia dla wszystkich singli :-)

dokładnie to zależy.... Jakbym znała odpowiedź na to pytania to bym miała 1 problem z głowy. Na dzień dzisiejszy myśle że lepiej być singlem jednak zdarzają się momenty ze już nie ejstem tego taka pewna ;/

Drogi szyderco, uwierz mi nie mam anoreksji- wyglądam dobrze, nawet rzekłabym łakomie- więc tutaj akurat mnie nie obrazisz i niestety zmartwie Cie ale aktualnie posiadam status "zajęta" a nie singiel. Nie wszysto jest takie jakie TY to widzisz :>

Miec albo nie miec oto jest pytanie wieczne Zawsze s dwie strony medalu jesli jestes sama to czuesz sie samotna i potrzebujesz milosci i szukasz co nowszych facetow dla chwiliulotnej milosci a potem jest jeszcze gozej roznica sa zdemoralizowani ludzie ktozy maja w dvpie innych i mysla wylacznie o sobie zeby im bylo dobrze i taki uklad im pasuje Z drugiej strony medalu jesli jestes z kims masz sie do kogo zwrocic o rade macie kto pocieszyc przytulic w ciezkich chwilach albo poprostu byc niestety jesli jestes z nim bo tak wypada to to jest kompletn glupota poci si meczyc on si meczy ty sie meczysz i tak sie mczycie oboje lepiej sie pozegnac podziekowac za współpracę i poszukac kogis kogo pokochas albo przynajmniej bedziesz w jego towazystwie szczesliwa. No to tyle mojego dziekuje za uwage

Gość a co mi tam!
w takiej sytuacji bycie singlem bez dwoch zdan