Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizzomaniaczka

co sądzicie o PIzza Hut? warto?

Polecane posty

Gość pizzomaniaczka

jest tam relatywnie drogo- w porównaniu do innych pizzerii wiec zastanawiam sie czy warto wydac tyle kasy.

tutaj głównie nazwa odgrywa najważniejszą role. Ale rzeczywiście drogo tam ale jest tam klimatyczniej niż np w telepizzowych lokalach :P I obsługa miła. Za atmosfere sie płaci tam głównie :)

Gość Vanuatu
Syf jak każdy fast food

Ceny przystepne. Natomiast jedzenie dość dobre. Choć ja wolę pizzernię z mojego osiedla...

Gość pizzomaniaczka
nie no prawie 5 dych za dużą pizze to nie jest przystępna cena. w da grasso za tę sama wielkość płacisz 25zł, więc pytam czy warto płacić 100% wiecej niż w innych sieciówkach ( lub osiedlowych drogeriach gdzie bywa jeszcze taniej)

W moim mieście w wielu pizzeriach widziałam podobne ceny... Moim zdaniem dobra jest, ale nie widzę jakiejś większej różnicy na plus między nia a innymi. Na pewno lepsza niż Pizza Dominium. Ale nie powala na kolana, są inne równie dobre. W da Grasso nie byłam i nie widziałam nigdzie dużej pizzy za 25zł, co najwyżej średnią...

Ja kupuję w osiedlowej pizzerni, jest troszkę tańsza niż w Pizza Hut i o niebo lepsza a do dużej pizzy są 2 czy 3 sosy...

Gość pizzomaniaczka
no to jak nie widziałaś to przejdz się do da grasso:)

Wygooglalam sobie ceny Mam wrazenie ze jest roznica w nazewnictwie Nie pamietam jak w Pizza Hut ale czasem duza Pizza to 50 a srednia 40, a w da Grasso duza to 42 Sprawdz moze :)

Gość pizzomaniaczka
bywam w da grasso i mogę Ci powiedziec ze jest na prawde duża

jesli chodzi o pizze to zdecydowanie najlepsze sa male pizzerie - w sieciowkach raczej nic dobrego nie da sie znalezc

Raz na jakiś czas warto, mi tam smakuje, a jak trafisz jakiś kupon zniżkowy albo promocję (na fb mają czasem), to cena już jest w ogóle dobra :)

Nie chodzi mi o to czy Twoim subiektywnym zdaniem jest duza, ale ze ja z facetem zawsze kupuje srednia pizze na dwoje, a srednia pizza ma 40cm. W da Grasso jak sprawdzilam duza ma 42. Wiec porownujac ceny kieruj sie nie opisem mala/ duza a rozmiarem. Z tego co pamietam wg mnie w Pizza Hut sa przystepne i normalne ceny. A pizza rzeczywiscie najlepsza w malych pizzerniach.

Gość kesi mari kesi
Ja tam lubię u nich jadać. Ostatnio załapaliśmy się na Happy Hours w Blue City i w cenie 1 pizzy dostaliśmy 2. Często są rabaty dla fanów na facebooku na profilu Blue City, codziennie inny sklep lub salon albo właśnie Pizza Hut :)

Gość co kto lubi
Jeśli ktoś gustuje w tłustej pizzy w stylu "amerykańskim", to będzie zachwycony. Ale prawdziwa pizza to tylko w restauracjach z włoską kuchnią. Aczkolwiek ja osobiście jadam takie i takie - zależy od nastroju ;)

przecież pizza hut to zwykła knajpa. nie wiem nad czym tu się rozwodzić. ceny są przystępne a piszecie jakby to rozchodziło się o jedzenie w hotelu Hilton. idź zobacz, majątku nie stracisz. we Wrocławiu nie polecam, bo w któreś z knajp tej sieciówki robią obrzydliwe rzeczy - w innym może też, ale w tej jednej jestem tego pewna :P wiadomo lepiej być nieświadomym a w tej jednej tę świadomość mam, ble :o

Gość gość
Owszem, czasem zajdę do nich, jak mnie najdzie nastrój. Ale najczęściej zamawiamy pizzę do domu poprzez http://www.alepizza.com/ , bo możemy wybierać w różnych propozycjach.

Gość gość
Matoły mnie stać na taka Pizze kasy mam jak lodu śle w życiu bym jej nie chciała ten tłuszcz pizzy nie przypomina