Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciejka1820

Spóźniający się okres

Polecane posty

Witam. To jest mój 40 dzień cyklu i nie mam jeszcze miesiączki. Dodam, że przez ostatnie 3 tygodnie, co piątek dostawałam zastrzyk w kolano. Czy mógł on mieć jakiś wpływ? Temperatura w pochwie wynosi 37,2. Proszę pomóżcie

zmiana klimatu, dieta, przeziębienie, stres, ciąża, cykl bezowulacyjny, spóźniona owulacja, torbiele itp., itd. Który dzień masz wyższą temperaturę?

zmiana klimatu i dieta raczej odpada. 4 czy 5 dzien mam wyzsza temperature. Ale chyba sie przeziebilam bo temperature ogolna ciala tez mam podwyzszona lekko. Stresuje sie tylko tym, ze jest mozliwosc ze jestem w ciazy.

Dni płodne obliczam sobie . Prezerwatyw uzywam ok 2 dni przed, w trakcie i 2 dni po dniach plodnych w razie jak by sie cos przesunelo .

szczerze? Lekkomyślność do potęgi. Dni płodnych się nie wylicza, a ewentualnie wyznacza. Skoro masz 40dc to owulacja się przesunęła i to grubo. Skoro dopiero 4 dzień wyższych temperatur to jesteś kilka dni po owulacji. Wyliczyłaś, że owulacja będzie po 30dc? Zabezpieczałaś się?

jeżeli prawidłowo mierzysz temperaturę, to niestety owulacja była kilka dni temu. Skok następuje dzień przed do 3 dni po owulacji. Organizm kobiety to nie zegarek, owulacja może się przesunąć z powodu głupiego stresu. Obyś w ciąży nie była, ale na przyszłość zabezpieczaj się lub obserwuj, jeśli nie chcesz wpaść. Teraz pozostaje czekać

Czasem wystarczy raz sie pomylić, dużo znam takich dzieci;-) które poczęły się w "bezpiecznym okresie"/ Zdecydowanie test.