Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _uliczek

co dobrego do oglądania dla dzieciaków?

Polecane posty

Gość _uliczek

co pozwalacie oglądac dzieciakom? nie mówie o takich małych, ale nieco większych, bo z bajek to powoli wyrastają, a wolałabym ich mimo wszystko nie zostawiać samopas przed telewizorem

Gość noami..
a musi być w ogóle telewizor??? u nas nie ma, my nie oglądamy, dzieci też nie, jest super. A jak cos chcemy im pokazac - laptop :-D

Gość alu.zja
noami - gratuluję. Jesteś wielka :) Ja też oglądam tylko 3 kanały z tego całego badziewia, ale żeby tak w ogóle zrezygnować z telewizora...chciałabym...

Gość Zojunia_12345
Kanały dla takich „młodzieżowców są chyba niezłe. Bajek już nie ma a seriale takie dostosowane z tego co widziałam. Mamy enke a tam chyba są takie rzeczy jak nickelodeon czy te disneyowe.

Gość St_Asia
no teraz to dzieciaki chyba lubią tego typu rzeczy. czasy hanny barbery minęły ale nie ma co płakać. inne czasy po prostu ;)

Gość Zojunia_12345
Zgadza się. Mnie tez nie kręciły bajki z czasów moich rodziców. Dzieciaki są teraz już zupełnie inne. Teraz chyba takie progeamy na ence są też na vod bo mają jakąś disneyowską serię. Jak nie ma nic w tv to tyo jets jak znalazł.

Gość Bąbka
Nickelodeon to Nka będzie mieć dopiero po nowym roku, chyba pierwszego :P Kolejna nowość dla dzieciaków :)

Gość n-kowa dama :D
nickoelodeon jest w n od stycznia bedzie nikoleodeon HD i nick jr