Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żona lorda z fiorda

czemu ludzie kupują te szmaty z allegro, japan style?

Polecane posty

przecież na pierwszy rzut oka widać, że to jest gówno warte. Zamiast sobie odłożyć troche pieniędzy i jeden a dobry jakościowo ciuch to oni kupują to badziewie. Co oni w tym widzą?

Gość dfgfdhfghghjjk
masz racje, juz nie kupuje, kiedys kupowalam i zaluje

Gość Luljai
Raz kupiłam juz dawno, z 5 lat temu, wiecej nigdy przenigdy tego nie kupie. Jak zamowilam bluzke to do tej pory ja zapamietam poporstu szmata do podlogi jak dla mnie, oddalam kolezance, nie wiem czy ja woogole nosila.

Gość ghgghhffjhgjgj
do chodzenia po domu

Gość fghfdyjyucjkugk
ale to pokazuje poziom myślenia polaków. hołota kupujaca szmaty. byle gówno byle tanie, nie ważne, ze to się i tak rozleci, jest badziewskie i wstyd w tym wyjść ale ważne że tanie

Gość kklkjkkjnkmnnale
kupuja dlatego ze na chinkach te szmaty fajnie wygladaja i maja nadzieje ze tez tak beda wygladac,ja nie skusilam sie na te ubrania

Gość gierata
fghfdyjyucjkugk - masz rację polak kupi nawet govno jak jest tanie te ciuchy sa przywożone we workach w tirach , łachy gdzie płaci się za worek a póxniej to rozpakowują , ubieraja modelki i sprzedają jak jakis firmowy ciuch ze sklepu masakra jakbym miała wydać 15 zł na bluzkę albo 8 zł to wole oszczedzać i kupić sobie bluzke za 70 zł nie pozwoliłabym aby moje ciało nosiło ten chłam

Gość mmLena07
bo to jest tak, że wiele kobiet woli mieć taniej np. 10 ciuchów, które po sezonie wyrzuci i za rok kupi nowe, niż 1, czy 2 ciuchy lepsze jakościowo za tą samą cenę. Ma to jakiś sens, niestety kupowanie na Allegro, to często kupowanie w ciemno, bo naprawdę nie wiesz jak słabe jakościowo to jest. Już lepiej pójść tym tropem myślenia i pochodzić po ciucholandach, albo targach typu dawny stadion dziesięciolecia i kupić dużo tanich ciuchów, jedna widzieć jak one wyglądają, móc dotknąć. :)

Gość fghfdyjyucjkugk
ja nie powiem, ja też się ubieram w ciucholandach i dla mnie tak na prawdę nie ma znaczenia czy rzecz jest tania czy droga ale liczy się jakość. Jak można wydawać kase na to japan style to jest warte co najwyżej 5zł i to bez przesyłki. te rzeczy w rzeczywistości nie wyglądają tak jak na zdjęciach i są bardzo złej jakości. Co więcej nie wiem jak ludzie mogą się dawać nabierać, że to niby takie tanie jest tylko wysyłka droga - to nie żadna wysyłka jest droga, te ciuchy idą z polski a nie z żadnych Chin!!! poziom myslenia polaka powala