Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastępczyni wody mineralnej

Kolega zaprosił mnie na studniówkę i nie wiem czy się zgodzić czy odmówic?

Polecane posty

Dzieli nas około 200 km. I głównie o tą odległość chodzi. Zgodzić się czy nie?

Gość meggmm
czy zapewni ci Transport a także nocleg jezeli tak i lubisz go i chciala byc to możesz się zgodzic ale pamiętaj nigdy nie rób nic przeciwko samej sobie :)

No sytuacja jest taka że ja mam w jego mieście rodzinę więc nocleg u babci jak najbardziej mam zapewniony. Dojazd mam autobusem w sumie z dworca musiałby mnie zabrac ale ma auto wiec nie byłoby problemu. Tak samo na tej studniówce będe znała minimum z 20 osób z czego 5 bardzo bardzo dobrze bo to moi dobrzy przyjaciele. Problem jeszcze w tym że ja z tym kolega co mam iść znam się od tych wakacji. Jest przyjacielem moich przyjaciół z tamtych stron. To też mnie zastanawia czy isc.

Rób jak chcesz :) jeśli lubisz takie imprezy i nie jest to dla Ciebie kłopot to idź, a jak nie, nie jest to aż taki bliski kolega żebyś miała problem jeśli sie obrazi.

Właśnie kusi mnie żeby iść bo w zasadzie dużo ludzi na tej studniówce będę znała. Lubię takie imprezy ale z drugiej strony nie lubie takich oficjalnych jakimi jest studniówka i wiem że będę sie denerwować...

Gość purchateeek
weź prezerwatywy koniecznie

Ale wam wali w beretach. Na tyle to go znam i wiem że prezerwatywy nie będą potrzebne.