Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margoskamar

dieta 800-1000 kcal

Polecane posty

dzień dobry! mam zamiar zaczać dietę 800-1000 kalorii i schudnąć na niej do konća roku z 67 kg do 62 ; jest ktos chętny kto wytrzyma i nie podda sie ? zapraszam chetnych , zaczynam dzis

Gość Gift collection
Ja mogę dołączyć. Ważę 66 chcę spaść do 62 - cel do końca miesiąca 4 kg, jak spadnie 3 też będę szczęśliwa.

to super , jak dołączysz, mamy podobny cel, ja chce ok 5 kg zrzucic ale jak bedzie 4 to sie nie pogniewam ja wg tego kalkulatora wagi- ile wazy , korzystam, czasem z innych z neta , jezeli tu nie ma jakiegos produktu, moze ktos jeszcze dołaczy , do nas zjadalm juz do tej pory480 kcal

dzisiaj wszystko w biegu, zjadlam 900 kcal - i - jogurt naturalny, 2 łyzki owsianych otrąb -1 1/2 kromki male razowca z 2 plasterkami cienkimi sera żółtego odtluszczonego light -4 mandarynki -3 wafle ryzowe cienkie plus lyżka miodu szklanka rosołu z odrobina makaronu nitki -galaretka bezcukrowa. -jogurt jogobella light, 4 mandarynki kawy dzis nie pilam ale zaraz wypije czarna bez cukru

ja wstaje codziennie okolo 4. 30 oprocz niedziel i sobót - wiec te 1000 kcal wiadomo że zjem , czasem mniej

Gość ja tez na dietce mniej kalorii
ciezko mi strasznie... Waze 61kg, chcialabym do sylwestra zgubic 5kg. Ale bede zadowolona z 2,5:)

Gość Gift collection
hey nie jestes sama, nie miałam dostępu do neta wczoraj. Obaliłam ok 1500 kal, dzisiaj moze uda mi sie zejsc do 1200. Trzymaj kciuki:) Na wadze bez zmian oczywiscie. Pozniej tutaj zajrze.

super już myślałam ze sama bede , ja do tej pory zjadalm dzis 380 cal malo , ale nie mialam na nic czasu a teraz juz mi sie nie chce jeszcze zjem cos wiec troche dojdzie kcal ;)

a co myślicie na temat takiej diety> znalazłam na necie -podam link , ale trzeba przeczytać dokładnie http://kobieta.wp.pl/kat,26377,title,Dwa-dni-scislej-diety-tygodniowo-lepsze-niz-klasyczne-odchudzanie,wid,14067882,wiadomosc.html?ticaid=1d8d2

posząl już , wpadła tylko na sekunde bo ma chore dziecko , zjem jeszcze acivie , pomidorki 2 małe z cebulka i tyle , a i kawe pewnie wypije jeszcze

prawie 500 kcal , ale mało dzisiaj :) ale jest okey, głodna nie jestem , jeszcze wypije cole zero zjem tik taka ( 1 kaloria) hehe i duzo wody - dop jutra . i piszcie cos

Gość zbigniewaXX
i po co jesz te syfy light albo 0%- oszczedność kcal żadna, a tracisz wartości odżywcze, a eliminowanie tłuszczu wcale nie sprzyja odchudzaniu i również jest niezdrowe. w ogóle jadłospis marny. a co do artykułu, to nie chce mi się czytać, ale np ja szybciej chudnę jak przeplatam "głodówkę"(500 i 1000- kcal) z 2000 kcal(1 lub 2x w tyg)

dolaczam. od dzis nie jem slodyczy i jem 800-1000. waze ok.68 i chce na poczatek 63 :)

w artykule jest opisana 2 dni jakby glodowka a reszta dni w tygodniu prawie normalne jedzenie :) a jadlospis, jadlam to na co mialam ochote i dzis na wadze pól kilo mniej ,

NIEEEEEE! Dziewczyny same sobie robicie krzywde, na własne życzenie. Dasz za mało kcal organizmowi to zwolni się metabolizm i ciało bedzie magazynowało tłuszcz "na lepsze czasy" 0,94 x waga x 24 = ilość kcal jaką musicie zjeść, żeby nie rozregulować organizmu. Jedzcie chociaż tyle i ćwiczcie, to wtedy ma sens.

Gość do Autorki naszej!!!!!!!!
Co to jest za wspolczynnik "0,94"?

jak wam idzie ,czy juz koniec diety? u mnie dzis 450 kcal do tej pory , jescze zamierzam tak ze 150 kcal dzis

SIEMACIE - JA DIETUJE DALEJ , TROSZKE MNIE UBYLO 2 KG NIE PISALAM BO SAMA ZESOBA NIE BEDE PISAC . WPADNE JAK KTOS TU BEDZIE ALBO JAK SCHUDNE ZMIENIC STOPKE , W SWIETA TROCHE WIECEJ KALORII BO TAK 1200 , ALE PO S,,,, WRACAM NA WLASCIWY TOR , CZYLI JAK W TEMACIE