Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

photoandmodels

Agencja produkująca katalog mody szuka modelek do zdjęć. Wynagr. 400 zł/dzień

Polecane posty

Na zlecenie naszego klienta przygotowujemy katalog mody lato 2012. Kategorie: odzież, odzież sportowa, stroje kąpielowe, bielizna, obuwie sportowe. Poszukujemy kilkunastu Pań w wieku 18-26 lat o miłej aparycji i proporcjonalnej budowie, wzrost powyżej 170 cm. Szukamy osób bez większego doświadczenia w tego typu pracy. Oferty, zawierające krótką notkę o sobie, wymiary oraz zdjęcie całej sylwetki prosimy przesyłać do 20 grudnia 2011r na adres mailowy: photoandmodels@o2.pl Sesja zostanie przeprowadzona w Warszawie w dniach 23-27 stycznia 2012 w godz. 10-16 w profesjonalnym studio fotograficznym. Zapewniamy catering, nie zapewniamy noclegów. Oferujemy wynagrodzenie w wysokości 400 zł (na rękę) za dzień zdjęciowy, płatne na miejscu, gotówką. Zainteresowane Panie prosimy o nadsyłanie zgłoszeń z adnotacją: KATALOG LATO 2012 O wyborze poinformujemy drogą mailową do 30 grudnia 2011. Zapraszamy

Gość martyna2
ale czemu nie panie 40-50 lat ? przeciez my tez chcemy sie ładnie ubrac i ktos musi mam to pokazac i chyba nie te panienki ważące 45 kg o wymiarach 80-50-80

Gość bubletka
Widocznie jest to katalog mody młodzieżowej ;)

Gość kingusiaaaa
Ja wysle a co mi tam :)

Gość nie gadaj nawet
tak, a co jesli to zadna agencja tylko zrobia z twoim zdjeciem co chca, no beda reklamowac burdel albo uzyja zdjec za granica w niecnych celach ? ale naiwniary sla te foty uwazaja sie za modelki :o

Gość nie gadaj nawet
ja moge tylko pozowac do katalogu odziezy xxxxl :O

Gość olololoaaa
uważaj autorze, bo niedawno w wiadomościach było o kimś, kto podajac sie za agencję wyłudzał zdjęcia i dane od młodych dziewcząt...