Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sbn86

jak golicie miejsca intymne przed wizytą u ginekologa?

Polecane posty

Gość małamamam
a ja to się zastanawiam gdzie Wy te włosy na pipce macie, że tak koniecznie do badania muszą być ogolone??? przecież one sa od wzgórka do góry, a nie tam gdzie wejście do pochwy czyli to co ginekolog potrzebuje do badania, no chyba że wasi wam wargi sromowe i łechtaczkę badają...

grrSzkołę skończyłam parę lat temu, studia tez Zapewne jestem starsza od Ciebie więc to Ty wróć do szkoły

Gość do grrrr...............
niech gach na gwiazdkę kupi ci słownik ortograficzny

Błedów nie robią tylko głupcy - jest takie powiedzenie:PJak szybko pisze zdarza mi się coś pominąć lub coś dodać - PRZEPRASZAM panią polonistkę za błąd

Gość Moniczka Mona
Ja sobie zgolę cipeczkę to jest taka czysta, że nawet nie potrzebuję jej myc. Wystarczy samo wietrzenie!

Gość Moniczka Mona
adalis, dlaczego to odebrałaś tak osobiście?!? Nie było to przecież do Ciebie.

Wszytko jest kwestią mody Parę lat wstecz kobieta która goliła miejsca intymne uważana była za wiadomo kogo Dziś to normalna rzecz golić I widzę że wręcz gnębi się i wyśmiewa kobiety które nie uległy z jakiś powodów modzie Bardzo dziecinne podejście

Gość laskociungens
dobra adalis idz juz nie pyerdol, bo sie zaciekle bronisz. pewnie masz mnostwo buszu i cie tak to ujęło.

Gość adalis 86
busz busz busz, mam w gaciach wielki busz i jestem :classic_cool:

Jedyne co mnie ujęło to głupota i ograniczenie Nic innego Zwisa mi to co która ma w majtkach Jedyne czego się domagam to trochę szerszych horyzontów i zrozumienia dla tych które postępują inaczej PS: obrażając mnie i naśmiewając się ze mnie na ANONIMOWYM forum krzywdy mi nie zrobisz - jedynie rozbawisz - więc jeśli to jest Twoim zamiarem to daruj bo jedynie idiotę z siebie robisz:P

Gość werkaaaaa
adalis, to ty masz rację, ja też mam gdzieś modę

Gość cnbcvbgnc
nie chodzi o modę. Ja mam bardzo fajnego gina. ok 40 stki. zawsze golilam włosy łonowe ponieważ według mnie wyglada to nieestetycznie. Osobiscie mam w dupie innych zdanie także nawet gdybym "tam" nie goli to tez mialabym w dupie zdanie innych. kiedy przyszłam do tego gina 1 raz to mi pow tak: kiedyś jak przychodzily kobiety z miasta X to były zarośnięte częstko nie umyte, a teraz widzi Pani czas idzie do przodu, dziewczyny pachnące, ogolone - prawdziwe europejki!" kiedy rodziłam syna miałam 3dniowy "zarost" na cipce.... myślałam ze sie spale ze wstydu, ale pomyslalam o takich kobietach co wcale sie nie golą i bylo mi lżej :D dobrze ze sa babki co maja zarośnięte cipki, bo mysiałabymprzed drugim porodem iść na laser :D

Gość Ganta
Adalis, zainwestuj w klawiaturę z kropkami, przestań wierzyć w jakąś wymyśloną 'bozie' (chuj wie, co to) i wiedz, że golenie się to kwestia higieny, estetyki oraz wygody. Nie mody. To, że jesteś brudna i zazdrościsz innym to twoja sprawa.

Gość do cnbcvbgnc
żałosna jestes :O

Gość Lizaura
Ginekolog nie powinien interesować się jak jesteś wygolona. Włoski w tym miejscu powinno się mieć! Nie muszą być długie ale hamują one różne bakterie więc się przydają.

Gość gość
Zaraz to wy chodzicie na pokaz mody łonowej czy do lekarza?! Oj czyżby niektóre chciały zauroczyć pana doktora - xd . Przecież golenie czy nie w żaden sposób nie wpłynie na przebieg tego badania...

Gość Wygolona
A Wasi mężczyźni sie tam gola czy sa brudasami? :) depilacja to kwestia mody, takie czasy. Oczywiscie ze jest to ładne, estetyczne itd. Ale jak ktoś nie chce to przeciez nie musi! Ważne żeby sie myć!!! Tak przeciez wyglądamy, każda z nas ma tam włosy. Moze zbędne moze potrzebne.. Szkoda ze niektóre z dziewczyn na forum wraz z włosami pozbyły sie kultury osobistej. Osobiście wolałabym byc zarośnięta niz chamska czy głupia..

Gość gość
Jako ginekolog odpowiem krotko. Nie potrzeba sie golic. Widzimy kilkadziesiat miejsc intymnych dziennie wuec mnie to nie interesuje. Mam swoja zone i kocham ja. Jej miejsce intymne jest dla mnie wszystkim.

Gość gość
gość 2017.04.23 i to jest właściwa odpowiedź.

Gość gość
Prosze wioski. Ginekologowi to zwisa kaczorem czy golicie sobie c***. Ma to tam gdzie madry Polak PIS.

Gość gość
Golenie jest zależne pewnie od pacjentki. Ginekolog nie powinien tego wymagać. Na pewno widział różne opcje. Ja osobiście lubie się ogolić porządnie, czuję się mniej skrępowana. Chodzę do dr Kluz-Kowal z gabinetu www.gabinetginekologicznybialystok.pl - uważam, że to świetna opcja.

Gość gość
Ja zawsze dbam o fryzurję, ale nie golę się całkowicie. Cipka bez włosków wygląda jak tuszka kirczaka albo jak u 10latki. Mam 27 lat, nigdy nie miałam infekcji. Przecież myję się codziennie, a jak jakaś ma brochę wygoloną jak Sebix glacę a za to jej nie myje to sorry, smutna wiadomość to ona jest syfiarą. Dbam o siebie, wszawicy się nie boję, hahaha to sobie trójkącik zostawiam. A lekarz? Tyle c**ek widuje, że go to nie obejdzie chyba, że tam twarz Zbawcy zobaczy. Grunt, żeby być czystą! Jak dajmy na to idziesz do neurologa to przejmujesz się fryzurą na głowie?

Gość gość
A ciekawe co będzie jak wejdzie moda na golenie głowy na łyso :D ..wtedy te z włosami będa wyzywane od średniowiecznych moherzyc,brudasek i prymitywów :P .