Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna małpa27

legoland-był ktoś

Polecane posty

hej:) My byliśmy w wakacje w Legolandzie (WINDSOR) w UK. Było super... Wszyscy się świetnie bawiliśmy :) Synowie 11 i 12 i najmłodszy 4 latka... Przy niektórych atrakcjach stoją z miarką aby nie wpuszczać dzieci poniżej 90 cm a na innych poniżej 100cm, zależy od atrakcji jednak jest wiele bez ograniczeń. w kolejkach super się czekało po z boku barierek tak jakby lady z klockami lego do układania :) Wiec dzieci w kolejkach nie marudziły a trzeba przyznać że czasem trzeba było się nastać.... ogólnie wrażenia super...Nawet my jako dorośli się świetnie bawiliśmy :) Wszystkie atrakcje mieliśmy wliczone w cenę biletów... czyli około 220 euro. Jedyne co to jedzenie i lody doszło ale było też wielu ludzi którzy mieli swoje jedzenie i siadali gdzieś na ławkach i jedli sobie. My mimo wysokiej ceny za bilety byliśmy bardzo zadowoleni i na pewno jeszcze kiedyś sie tam wybierzemy :) Może za kilka lat :)

ja byłam w Danii dawno temu ale wspominam super tą wycieczke. warto.

Gość Pupili
Ja byłam w tym roku w billund w Danii. Super sprawa. Syn 6 lat w siódmym niebie, a i my się swietnie bawilismy. Polecam.

Gość Sandrittka Pń
Ja byłam w Danii:) Super. Zabawa przednia ale te kolejki i te ceny....:P

Gość klarakopara
a ile was kosztował taki wyjazd?

Gość gość
Byliśmy z dzieciakami w ubiegłym roku na dzień dziecka. Strasznie dużo ludzi, długie kolejki, ale warto było! Najlepsza atrakcja jaką mogliśmy im zapewnić. Na dodatek kupiliśmy bilety taniej na stronie Parkmanii:)

Gość gość
Na tej Parkmanii mającałkiem dobre ceny, właśnie zajrzałam, bo szukam bieltów do Disneylandu.

Gość gość
Kolejki to największa zmora takich wyjazdów. W sezonie można stać 2-3h nawet. Dzieci płaczą, gorąco... eh :) Rzeczywiście dobrze jest kupić wcześniej bilet i stanąć w drugim ogonku do wymiany biletów, bo jest dużo krótszy.

Gość gość
Sama tak robię od wielu lat, bo z dziećmi jeździć i stać w takich kolejkach ogromnych to zmora. Parkmania akurat jest tak prosta w obsłudze, że warto tam rezerwować bilety :)

Gość gość
Nie wiecie jakie są teraz ceny biletów do Legolandu w Danii?