Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnuihkjijkjjjko

Dziecko kumpeli ma 7,5 msc i są dni że jest na samej piersi....

Polecane posty

Gość mnuihkjijkjjjko

Czy to normalne? Koleżanka mówiła że mała jakoś nie pali się do nowych smaków, oczywiście próbują jej podawać dziennie coś, ale jak zaczyna marudzić to jedzonko na boczek a cycuś w pogotowiu, patrzeć na to nie mogę, czy mała nie będzie miała jakiś nie doborów przypadkiem????? Nie mam dzieci ale mała to już taka wielka że wierzyć się nie chce że na samej piersi chowana.........ble

Gość azazazazazaz
ale co ble... tak bywa. Moja też nie chciała jeść. Tylko samo mleko i co zrobić. Coś tam zjadać innego zaczęła jak miała 10 miesięcy. Tak bywa i nic w tym złego. Do roku dziecku mleko zaspokaja wszystkie potrzeby

Gość ja tak karmiłam 7 miesięcy
bo dziecko alergik i po wszystkim ją prawie wysypywało. Moja koleżanka karmiła samą piersią rok, bo dopiero potem dziecko się zainterresowało innym jedzeniem. Spoko, dziecku niczego nie braknie. Poza tym mam wrażenie że cie autorko obrzydza karmienie piersią, a takie dziecko to jeszcze niemowlę, można je jeszcze długo karmić piersią

Gość moj ma 8 i pół
i też prawie tylko na piersi, nie ma niedoborów

Gość bfbfgbf
a co ty się wpieprzasz w nie swoje sprawy, to jej dziecko a nie twoje

Gość Mi pediatra powiedzial
Ze matka zaspokaja potrzeby dziecka do ukonczenia przez nie pol roku zycia a potem to juz zoltko i miesko, pierwsze slysze zeby dziecko na samej piersi do roku moglo byc no chyba ze mam zle info

Gość Mi pediatra powiedzial
Ze matka zaspokaja potrzeby dziecka do ukonczenia przez nie pol roku zycia a potem to juz zoltko i miesko, pierwsze slysze zeby dziecko na samej piersi do roku moglo byc no chyba ze mam zle info