Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka;)

czy ja mu sie podobam czy to zarty?

Polecane posty

Gość Olenka;)

hej dziewczyny opowiem wam pewien incydent do którego doszło 3dni temu,otóż pokłóciłam się z moim mężem uderzyłam go, on wyszedł dzwoniłam nie odbierał telefonu, poszło o glupote...:/z nerwów zapłakana zadzwoniłam do brata mojego męża(czy może przypadkiem do nich nie pojechał, o powiedziałam mu co się wydarzyło, odpowiedział ze zaraz zadzwoni do Marcina. nie wiem co mi przyszło do głowy!Ale napisałam smsa do brata męża coś takiego "czemu Marcin nie jest taki jak ty?" i wysłałam co prawda nic mi nie odpisał ale wydaje mi się ze teraz on się jeszcze bardziej popisuje...przed mną co wy faceci pomyślelibyście gdyby brata zona takiego eska wysłała, odpiszcie plis tylko normalne odpowiedzi!

Gość Olenka;)
halo, piszcie cos...

Gość madddox
tez tak mysle, ze on pomyslalby ze na niego lecisz...

Gość Olenka;)
no, trochę żałuje ze tak mu napisałam, myślałam ze on powie o tym SMS mojemu mężowi czy może zonie swojej ale jednak się tak nie stało po mimo tego ze mój mąż z nim pracuje...co teraz jak to odkręcić...od tego czasu jak dzwonie do męża a gdzieś obok jest jego brat, to słyszę jak mówi ze on jest panem prezesem mojego męża...no wydaje mi się ze to przez SMS ze urósł w piórka prze zemnie...co wy o tym sadzicie?