Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrrrroooo

Czy pozwalacie swoim niemowlakom oglądać telewizor ?

Polecane posty

Gość arrrrroooo

witajcie mja córk ama ponad 4 miesiące i tak sięzastanawiam czy pozwalacie oglądać albo pozwalałyście oglądać swoim dzieciom telewizor w tym wieku ? bo jak ją dziś posadziłam w bujaku to oglądała z 10 min al enie wiem czy to jest dla niej dobre ? proszę o odp

Gość wszorajszymdzniemjest
pozwalalam i pozwalam, ;) syn ma 10 mscy teraz i lubi tv ;)

no telewizorem on sie bardzo ineteresował, pilotem też heheheheh zresztą w dalszym ciągu lubi przestawić mi ten telewizor

Gość taaaaaak ..........
Poza telewizja pozwalam pic browarka co piątek na meczu, papieroski i na seks z przygodnie poznanymi koleżankami

Gość arrrrroooo
to czyli mogę pozwalać córce oglądać tv ? oczywiście w granicach rozsądku

Gość search
telewizor pozwalam,telewizji nie

Gość kuropatwa***********
A niech sobie ten telewozor ogląda ile wlezie. Z przodu, z tyłu, z góry ... tylko uwazaj by na nogi nie zrzucilo (chyba ze stoi na podłodze) :-D

Gość Podobnie
Moim zdaniem to głupie i nierozsądne. Ale rób jak uważasz to Twoje dziecko. Na pewno łatwiej posadzić przed TV niż samemu się pobawić z dzieckiem. Jemu to na pewno nie służy.

tak, uważaj na nóżki, zeby własnie nie spadł na nie a tak naprawdę, to tego co tam był w ekranie młody nie oglądał prawie nigdy, 2 razy tylko w czasie płaczu wielkiego zainteresował sie tym co tam mruga dopiero odkąd skończytł mniej więcej 16,17 miesięcy czasem ogląda bajki (jedna, dwie) później juz wraca do zabawek, czy rozrabiania

Gość gość
Mój 10 miesięczny syn bawi sie i w trakcie zabawy zerka na telewizor kiedy lecą albo wiadomości albo reklamy i nie uważam ze to coś złego.

Gość mamamama27
ja sadzałam jak synek jadł - tak koło 6 - 7 m-ca - leciały teletubisie - teraz synek je super z tv i bez - a teletubisie kocha dalej

Gość tikal
my nie mam w ogole telewizora, wiec u nas nie oglada:) U dziadkow czasem jak jest wlaczony to spojrzy, ale generalnie nie pozwalam dluzej niz 2-3 minuty i to jak cos pokojnego leci. Jak jakies migawski to od razu zaslaniam.