Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresiak

Prosze o szybka pomoc

Polecane posty

Gość stresiak

witam mam duzego stresa otóż: około 3 dni temu byliśmy z dziewczyną sami pobawiliśmy się troche, nie chcieliśmy współżyć bo nie jesteśmy na to gotowi ale stało się tak, że 2 razy wszedłem w nią bez zabezpieczenia, ale tak kawałeczek tylko może 2-3 cm, nie było wytrysku ani nic. dzisiaj mi powiedziała, że spóźnia jej się okres już około 5-6 dni, ale już jej sie okres czasami przesuwał tak o 2-4 dni i teraz moje pytanie czy jest możliwość, że zaszła w ciąże czy po prostu się za bardzo spinam i okres spóźnia się z innej przyczyny? dodam że ona się często denerwowała ostatnimi czasy może to ma jakiś wpływ, powiedziała że bolał ją troche brzuch (mówila że najprawdopodobniej ból przedmiesiączkowy) natomiast ten ból już ustał. Prosze o szybka odpowiedz i dziekuje

Gość stresiak
dzieki wielkie ale prosilbym jeszcze o bardziej rozbudowana odpowiedz bo troche sie sram

Gość stresiak
haloo, przepraszam za wyrazenie wyzej ale na prawde sie stresuje

Gość stresiak
chociaz dni plodne wychodzily jej okolo od 17 do 23 a miedzy nami doszlo do zblizenia jakiegos tam 9 grudnia a 6 grdnia powinna miec okres

Gość skoro
3 dni temu coś tam robiliście a okres jej się spóźnia 5 - 6 dni to sam pomyśl , no chyba że potrafisz się cofnąć w czasie

Gość skoro
3 dni temu coś tam robiliście a okres jej się spóźnia 5 - 6 dni to sam pomyśl , no chyba że potrafisz się cofnąć w czasie

Gość stresiak
co masz na myśli ?

Gość skoro
ile masz lat 10? że nie rozumiesz ?

Gość stresiak
nie, po prostu jestem tak zestresowany ze nie potrafie nawet numeru telefonu dobrze wykrecic wiec prosze powiedz co masz na mysli bede wdzieczny

skoro nie potrafisz liczyć to pomyśl zanim następnym razem zabierzesz się za bawienie się dziecko :O . Strach się bać gdybyście zrobili dziecko :O. Do książek !!

Gość skoro
okres jej się spóźniał już przed tym waszym ... więc od tego że coś robiliście 3 dni temu nie może się spóźniac tylko od tego może że wcześniej Kochaliście się bez zabezpieczenia. Po za tym ona zamiast Cię stresować niech kupi sobie test za 12 pln i wszystko się wyjaśni.

Gość stresiak
musze szybko wiedziec bo jak bedzie w ciazy to ja zostawie, przeciez na ojcostwo nie jestem gotowy i chce wiedziec czy to mozliwe.

Gość skoro
na sex tez nie!!!!!

Gość stresiak
jezu w sumie racja dzieki wielkie ze tez na to nie wpadlem co stres robi z czlowieka, ale wczesniej wszystko bylo w gumkach i tez nie bylo stosunku, w sumie moze mnie oszukiwac specjalnie

Gość stresiak
ten stresiak co o ojcostwie pisal to jakas inna osoba nie zostawilbym kobiety w ciazy

Gość że co że jak
co to za idiotyczne zabawy, wkładanie na chwilę na 3 cm ? jak chcesz uprawiać seks to kup prezerwatywę i rób to w inteligentny sposób a nie jak dzieciak...włożę na 2 sekundy i moze nic się nie stanie

stresiak: Wiesz ja przez pół roku uprawiałam z chłopakiem stosunek przerywany, w dni płodne także, nie dochodził we mnie, wyciągał na chwile przed wytryskiem. W ciązy nie jestem . praktycznie to wy nie odbyliście stosunku, więc jest nie możliwe by była w ciązy. Zreszta nie rozumiem takiej zabawy, że wszedłeś w nią na chwilę na 2-3 sek? to po co w ogóle wchodziłeś? Zresztą, nie moja sprawa, ale w ciąży na pewno nie jest.

Gość stresiak
to nie tak, dzieki za odpowiedzi ale nie rozumiecie to nie tylko moja inicjatywa dziewczyna miala takie mieszane odczucia ze chce i nie chce to mowie ze nie robmy tego to nie bedzie potem wyrzutow zadnych itd ale jak zaczynalem sie ubierac to mnie powtrzymywala i ze chce wkoncu nic nie zrobilem potem innego dnia to wlasnie to co napisalem i ona tak troche uciekala bala sie bólu spowodowanego przebiciem blony i dlatego tak nie chciala od razu wiec najpierw sprobujcie zrozumiec a nie wyzywacie od dzieciakow :/ czy tak czy siak i tak dziekuje