Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lajlllla

Mój facet nie chce się ze mną całować.

Polecane posty

Gość Lajlllla

Chyba nie lubi, Pewnie nie sprawia mu to przyjemności, ja wszystko rozumiem, bo ludzie mają różne upodobania. I nawet przez ponad dwa lata jakoś to wytrzymywałam, bo w sumie starałam się o tym nie myśleć. Ale jak przypominam sobie byłych chłopaków, jak miałam jeszcze te naście lat, czy poprostu pocałunki takie zwykłe na imprezach to było takie magiczne. Uwielbiałam to. Z byłymi chłopakami całowałam się ciągle, nawet jak byliśmy już długo w związku, to była taka moja mała chwila przyjemności. I tak sobie nie myślę, bo skoro on nie chce to go nie zmuszę, a nawet jak już mnie pocałuje to nie jest to taki "prawdziwy" pocałunek bo zwykle wymuszony. I tak myślę, czy gdybym się z kimś całowała np na imprezie, jednorazowo, to byłaby to zdrada skoro mój chłopak już tyle czasu nie chce mi tego dać? Jest mi z nim dobrze, myślę że sprawdzimy się jako partnerzy życiowi, że dobrze wychowami dzieci, jesteśmy oboje myślący poważnie o życiu, mamy plany zawodowe itp. Ale tej jednej rzeczy tak mi brakuje, to było takie magiczne... A jak myślę, że już nigdy miałabym tego nie mieć to mi jest przykro...

Gość k k kk bjkjn kkn n k
moze brzydki zapach z ust? brzydkie zeby? a moze calowalas sie juz z wieloma, robilas lody i on sie brzydzi.

Gość Lajlllla
a zreszta po myciu zebok jak np wyjdziemy z kapieli to tez nie chce.

Gość smutnaania28
o matko ale pomoc jej zaserwowaliście :D Pogadaj z nim, może on nie ma takiej potrzeby jak Ty :) Nie łam się, nie każdy facet przepada za częstym całowaniem, może to jemu jedzie z buzi i nie chce, żebyś poczuła? Może nie chce mu się zębów myć :) Nie łam się :)

Gość Lajlllla
heh on pali, a ja nie. On zaawsze myje zeby, zreszta ja tez. No ale nie chodzi mi o to. bo nawet jesli do tego dojdzie to on malo sie stara i i tak nie ma tego czego chce.

Oj może nie lubi po prostu , zresztą sam Ci powiedział , że nie przepada za całowaniem więc czego się doszukujesz?!trudno,taki typ mezczyzny, jesli przeszkadza Ci to aż tak (mi by przeszkadzało) to go zostaw.

Gość smutnaania28
Myślę, że to byłaby zdrada.. Czasem musimy z czegoś zrezygnować jeśli zależy na na kimś.. ehh..

Gość Lajlllla
Chcialam sie z nim calowac po rimmingu, ale odmowil :(

Gość rgfrgrgr
na pewno na poczatku sie z toba calowal prawda ? a teraz nie chce. naprawde nie wiesz czemu ? bo brzydzi sie ciebie.

a jak idziecie do łóżka, tzn macie zamiar uprawiać seks to wtedy też się nie całujecie ? To , że on pali to nic nie znaczy , mój chłopak też pali, ale myje zęby po każdym posiłku jeśli jest to możliwe i przed wyjściem z domu ZAWSZE, żuje gumy i nigdy nie poczułam aby mu śmierdziało z ust, zawsze jest świeżo. Całujemy się bardzo często, czasami to non stop, boje to uwielbiamy;) Nie wiem dlaczego Twój chłopak może tego nie loubić, mój mówi, że go to nawet podnieca :) Może Ty go tak pocałuj namiętnie, postaraj się, ;) Ja czasami całuje mojego pierwsza, a potem to on się już rzuca na mnie poprostu, może Ty też tak zrób ;)

Gość CarrieBradshaw=Preston
Ja tez nie lubie sie calowac, tzn bez jezyka, cmok w usta lubie, ale mielenie sobie jezorami nawzajem w ustach mnie odrzuca. :classic_cool:🖐️

Gość FacetSwojejDziewczyny_
Czy wasi faceci lubią pić własną spermę?

Gość haile komuniste
Wracaj do opierrdalania mikropena swojego gacha, glupia peezdo

Gość haile komuniste
Kochac sie w forumowym nicku tepej koorwy ? Daj spokoj

Gość haile komuniste
A chooy ci w dupe bialostocka wywloko 🖐️. Ide sie uczyc na jutrzejsza kartkowke z biolgii, bo chce miec czerwony pasek na zakonczenie gimnazjum

Gość haile komuniste
Ok, dam sobie spokoj gdy nadziejesz sie na moja 18 cm lance 🖐️

Gość gość
moze po prostu za bardzo sie slinisz ...

Gość GOŚĆ1607
jestem w związku 2 lata na początku całowaliśmy się namiętnie i w ogóle... teraz jedynie co może mi dać do ,,buziaka" w usta, a żebym jego język poczuła to bym musiała mu go chyba wyciągnąć siłą palcami .... brakuje mi tych pocałunków które były na początku ;/ i mam zawsze świeży oddech bo bardzo o to dbam...

Gość gośćtrueguy
Facet który nie chce się całować, nie kocha cie.

Gość gość
Jesli facet nie chce sie z Toba calowac,to popristu mu na Tibie nie zalezy.Nie czuje takiej potrzeby bo Cie nie kocha.To nie jest prawdziwe uczucie .Jest z Toba,bo poprostu musi Kogos miec I tyle.Wlozy,wyjmie I to mu wystarczy.Gdyby bardzo mu na Tobie zalezalo to by sie calowal z Toba.Bo pocalunek jest czescia w seksie bardzo wazna jak nie najwazniejsza.To cudowne uczucie kiedy dwoje ludzi sa spojeni w pocalunkach,w objeciach I czuja sie nawzajem.Wtedy poprostu swiat usuwa sie spod nog I jest pieknie.Tego potrzebuje kazda kobieta.Wtedy jest spelniona.

Gość gość
Zgadzam się z gościem wyżej w 100%.