Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja000

Czy to może być ciąża

Polecane posty

Witam. Mam problem ponieważ podejrzewam ciąże. 3 miesiące temu doszło do stosunku od tamtego czasu wykonałam 17 testów wszystkie negatywnie ale mam nadal obawy. Wystąpiły u mnie 3 krwawienia podobne do miesiączki trwały 5 dni ale były bardziej skąpe to były moje pierwsze obawy, piersi wydają mi się większe ale mnie nie bolą jedynie kiedy mnie bolały to przed krwawieniem oraz brzuch wydaję mi się większy. Nie wiem co o tym myśleć ponieważ nie mam doświadczenia z ciążą.

Gość a ja to nic
to schiza i tyle. Ale mozesz zrobić beta hcg z krwi -100% pewności. A i bez skierowania.

Bez skierowania ale w laboratorium tak? Jeżeli bez skierowania się idzie są potrzebne jakieś dokumenty?

Gość JIJUO
Dowód osobisty jeśli posiadasz? czy Ty czasem nie jestes przewrażliwiona?

Gość mlodamama17
nie przesadzaj w zadnej ciazy nie jestes

Gość jejku jejku ojekju
Kobieto :) 17 testow ciazowych negatywnych..i 3 krwawienia-to jak Ci sie wydaje jaka jest szansa na ciaze????. Mozesz sie przejsc na to badanie BetaHCG -zeby sie uspokoic ;) P.S Ja zrobilam jeden jedyny test i byl pozytywny. Piersi potrafia pobolewac rowniez jak ciazy nie ma. Mnie np bola sutki czego przed ciaza nigdy nie zauwazylam.

Właśnie jestem trochę przewrażliwiona, ale też nigdy nie miałam takiej dziwnej sytuacji. Mój lekarz wyjechał i wróci dopiero w nowym roku.