Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 frefreferfC

co zamiast wody niegazowanej?

Polecane posty

Go艣膰 frefreferfC

Czy zamiast 2 litr贸w wody niegazowanej dziennie,mog臋 pi膰 wod臋 z kranu ale np przefiltrowan膮 ? Albo 2 litry zielonej herbaty.. ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maru
Po co masz tyle pi膰?! Pij tyle na ile masz ochot臋...wod臋 przegotowan膮, soki, kefiry ....Z t膮 ilo艣ci膮 to jest przesada i si臋 ju偶 ,,fachowcy" wycofuj膮 rakiem z tej teorii...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frefreferfC
Wsz臋dzie pisz膮, 偶e przynajmniej 2 litry na diecie..Ja jestem na Dukanie

Udost臋pnij ten post

tak, moze byc zielona herbata , kranowka tez moze byc w niektorych miastach jej sklad jest lepszy niz mineralnej byle bez cukru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frefreferfC
jestem w Anglii,a ta woda jest okropna.. smak metalu ,chloru i sik贸w w jednym.Sorry za okre艣lenie ale tak jest. Po przefiltrowaniu jest ok ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwrrr
Dwa litry zielonej herbaty to za duzo. dodaj inne ziolowe, owocowe (ale nie rozpuszczalne i inne slodzone), troche sokow - znow, sokow naturalnych, nie napojow. Myslalam, swoja droga, ze moda na genialna diete Dukana juz minela :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frefreferfC
A czemu ma min膮膰 ? To jedyna dieta,na kt贸rej bez problemu schud艂am 15 kg,jedna ,na kt贸rej wytrzyma艂am,wi臋c chc臋 j膮 powt贸rzy膰...呕a艂uj臋 tylko, 偶e nie doprowadzi艂am jej do ko艅ca ,tylko sko艅czy艂am na 2-giej fazie...

Udost臋pnij ten post

Te偶 by艂am na Dukanie, te偶 sko艅czy艂am na 2fazie...ale odk膮d zniszczy艂am sobie nerki - odpu艣ci艂am. Kilogramy wr贸ci艂y(a wyniki mia艂am rewelacyjne), wi臋c po kilkumiesi臋cznej przerwie zacz臋艂am najzwyklejsze M呕, powoli ale na pewno zdrowiej. I 偶eby nie by艂o - w swoim czasie z艂ego s艂owa nie da艂am powiedzie膰 na Dukana...do czasu, mimo 偶e dietowa艂am ksi膮偶kowo :( tak sie to, psiakostka, sko艅czy艂o :) Ale Tobie 偶ycz臋 powodzenia.

Udost臋pnij ten post