Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frefreferfC

co zamiast wody niegazowanej?

Polecane posty

Gość frefreferfC

Czy zamiast 2 litrów wody niegazowanej dziennie,mogę pić wodę z kranu ale np przefiltrowaną ? Albo 2 litry zielonej herbaty.. ?

Gość maru
Po co masz tyle pić?! Pij tyle na ile masz ochotę...wodę przegotowaną, soki, kefiry ....Z tą ilością to jest przesada i się już ,,fachowcy" wycofują rakiem z tej teorii...

Gość frefreferfC
Wszędzie piszą, że przynajmniej 2 litry na diecie..Ja jestem na Dukanie

tak, moze byc zielona herbata , kranowka tez moze byc w niektorych miastach jej sklad jest lepszy niz mineralnej byle bez cukru

Gość frefreferfC
jestem w Anglii,a ta woda jest okropna.. smak metalu ,chloru i sików w jednym.Sorry za określenie ale tak jest. Po przefiltrowaniu jest ok ...

Gość wwrrr
Dwa litry zielonej herbaty to za duzo. dodaj inne ziolowe, owocowe (ale nie rozpuszczalne i inne slodzone), troche sokow - znow, sokow naturalnych, nie napojow. Myslalam, swoja droga, ze moda na genialna diete Dukana juz minela :O

Gość frefreferfC
A czemu ma minąć ? To jedyna dieta,na której bez problemu schudłam 15 kg,jedna ,na której wytrzymałam,więc chcę ją powtórzyć...Żałuję tylko, że nie doprowadziłam jej do końca ,tylko skończyłam na 2-giej fazie...

Też byłam na Dukanie, też skończyłam na 2fazie...ale odkąd zniszczyłam sobie nerki - odpuściłam. Kilogramy wróciły(a wyniki miałam rewelacyjne), więc po kilkumiesięcznej przerwie zaczęłam najzwyklejsze MŻ, powoli ale na pewno zdrowiej. I żeby nie było - w swoim czasie złego słowa nie dałam powiedzieć na Dukana...do czasu, mimo że dietowałam książkowo :( tak sie to, psiakostka, skończyło :) Ale Tobie życzę powodzenia.