Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robieRAP>

Ide zaraz na siłownie a wy dalej siedzcie w internecie lamusy

Polecane posty

Gość robieRAP>

ide zaraz na siłownie, dbam o ciało, o diete, czuje się silny zdrowy i atrakcyjny... a wy scierwa? cale dnie przed kompem, i piszecie madrosci na forum? heh beke mam z was ruszcie grube dupska tanie szmaty i idzcie gdzies na fitnes, na solarium, do fryzjera, kupcie fajny atrakcyjny ciuch, zrobcie cos kurwa z sobą bo zal mi na was patrzec jak już gdzies taki domowy pierdziel wyjdzie na ulice... !

Gość pewna38ltka
a po co kolega tak się denerwuje?

Gość robieRAP.
bo mnie wkurwia kiedy człowiek idzie latem i widzi takie zaniedbane pasztety na ulicy i to jeszcze z Bogiem sprawa.. ona chce tak wygladac, ok to niech sie zapuszcza ale takie grube kierdy to po 1) narzekają ze są grube a nic z tym nie robią 2) krytykują atrakcyjne kobiety - i to tylko z zazdrosci 3) dziwią sie kurwa, że faceci je olewają i mówią, że faceci są puści.. kurwa żal, nikt nie chce się pieprzyć z wielorybem :O

Gość i dlatego
kolejny wypacykowany gaguś , przejarany na solarium z wygoloną klatą z którego normalni ludzie na siłowni mają beke i patrzą z zarzenowaniem a jemu się wydaje że jest taki zaj*bisty

Gość robieRAP.
po pierwsze nie chodze na solare idioto... napisałem o solarium w kontekscie kobiet bo nie oszukujmy sie, kazda kobieta atrakcyjniej wyglada jesli ma delikatnie opalone cialko i to nie podlega ZADNEJ dyskusji co do golenia.. mam akurat delikatne wloski, ale nie ma nic bardziej obleśnego jak facet ktory ma dżungle na klacie :) nie wspominając o pachach czy plecach...

Gość pewna38ltka
Jesteś atrakcyjny to gitarka i otaczaj się równie pięknymi..a niech Ci, którzy mają inne gusta cieszą oczy całą resztą. Po co się spinasz?

Gość buahahahahahahahah
"mam akurat delikatne wloski," Włoski? Ty baba jesteś??

Gość buahahahahahahahah
i chyba ciota na dodatek. Nie ma nic bardziej męskiego nie zarośnięta klata, mrrrrau:)

Gość robieRAP.
ta.. zarośnięta klata, może taka jak ta http://www.hanter.pl/uploads/Image/2010/02/07/owlosieni-1962/main/owlosieni.jpg?1265539886 ? haha kurwa, ciekawe dlaczego każdy model, każda sexowna fotka do kalendarza z udzialem faceta to wlasnie ogolona klata.. no tak czy tak, ja nie mam totalnie ogolonej, tylko sobie ją strzyge maszynką , ale nie na 0 (chociaz tez mi sie latem zdarza.. bo nie wypada popierdalac jak yeti) tylko końcówką 3mm i chuj wam w dupe brzydale :)

Gość i dlatego
sam chodzę na siłownie ale robię to tylko dla siebie i nie widze powodu żeby kogoś do tego zmuszać ps. a na te włoski to nakładasz jakąś odzywkę :-))

Gość a włoski w odbycie
tez golisz?

W życiu bym nie chciała takiego chamskiego faceta bez kultury, co jedynie kurwami rzuca :O Prostaku, oka bym na tobie nie zawiesiła, bo z ust ci śmierdzi przekleństwami oraz głupotą.

Gość robieRAP.
ta.. skoro tak piszesz to oznacza ze z ciebie niezła blać :) nie jest tak? po prostu wiesz, ze nie masz szans na atrakcyjnych facetów i próbujesz teraz sciemnić, że chodzi o jakiś tam język haha a prawda jest taka, że kazda kobieta lubi charakternego faceta, takiego troche bad boya, do tego oczywiscie z klasą-którą posiadam, zawsze otwieram dziewczynie pierwszy dzwi w aucie, mimo ze zamek mam centralny :classic_cool:

Gość pancerna marzysz
o takim , ale coz natura nie obdarzyla cie fajny cialkiem i buzka wiec mozesz tylko posiadac przecietniaka :D:D

Gość MANalfa100%
nareszcie porządny temat robieRAP trzyma fason :-D

Gość i dlatego
o k*rwa co za gośc żal , goń już lepiej na tą siłownię a i nie zapomnij ułożyć delikatnych włosków na klacie

Gość a włoski w odbycie
to jak???

Gość MANalfa100%
Sam targam żelazo jak opętany i zastawiam się, dlaczego kobietom zwykle nie podobają się umięśnieni faceci ?!? Siła, mięśnie to domena mężczyzn. Większe mięśnie i siła = większa męskość.

Gość a włoski w odbycie
umięsnieni się podobają, po prostu ty sie nie podobasz:D

Jak robisz rap to lepiej przestań, bo wstyd raperom przynosisz wypacykowana kurwo

Gość i dlatego
chodzi o to żeby nie popadać w skrajność i nie wyglądać jak przekoksowany kark

Gość MANalfa100%
AAA czyli teoria robieRAP się potwierdziła - same pasztety siedzące przed kompem na tłustych tyłkach :-D

Gość a ty masz na
Imię grzesiek i całe dzieciństwo byłeś grubasem idlatego ćwiczysz bo zawsze miałeś mega kompleksy!

MANalfa100% AAA czyli teoria robieRAP się potwierdziła - same pasztety siedzące przed kompem na tłustych tyłkach zbytnio wszystko upraszczasz :p

Gość idź już na te siłownię
raśplo bo ci zamkną

Gość a ja chodze na siłownie
we wt, czw i sob, więc talk to the hand :P moim zdaniem najładniejsza jest porcelanowa cera lub ewentualnie naturalnie ciemniejszy kolor skóry- czy też naturalna LETNIA opalenizna skóra po solarium to obciach nad obciachy :D a swoją drogą- Twój brak jakiejkolwiek kultury jest odrażający bardziej, niż włosy na plecach a wiedz, że włosów nie lubię :O :D

Gość MANalfa100%
Nie potrzebnie wziąłem dzisiaj wolne. Za długo siedzę na tym forum! Muszę jeszcze napisać nowy cykl treningowy i w ogóle muszę konsekwentnie zorganizować czas. Dzisiaj zbyt dużo cennego czasu straciłem na głupoty na tym forum, niczego cennego się nie dowiedziałem. Jutro całe szczęście cały dzień jestem poza domem. Żegnam Was!

Gość robieRAP.
dobra pasztety.. lece na siłownie, a wy nadal grzejcie grube dupska w fotelach :D jak wróce z treningu koło 20 to może coś skrobne i was nadal bede poniżał :D