Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naukowywroclaw

Studenci i absolwenci studiów pomóżcie!

Polecane posty

Gość naukowywroclaw

Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej stresu. Poniżej znajduje się link do ankiety. Ankieta przeznaczona jest dla studentów i absolwentów uczelni wyższych (szkół wyższych, uniwersytetów, politechnik itp.) a dotyczy stresu którego ludzie doświadczają w szkole a który może mieć wpływ na ich późniejsze decyzje dotyczące wyborku kierunku studiów oraz przebiegu dalszej kariery. http://moje-ankiety.pl/respond-17423.html Proszę nie usuwać tego wpisu - zbieram tylko opinie ludzi tak jak inni użytkownicy.

Gość naukowywroclaw
Osoby, które wypełnia ankiete prosze o podawanie maili, przeslę filmik jak się onanizuję :)

Gość rtebvxfrgsd
Wypełniłem ;) Wczoraj też ją wypełniałem :P

Gość naukowywroclaw
ale głupoty... co Ci człowieku przeszkadza ankieta, nie podszywaj się. No dwa razy niewskazane wypełniać, ale system sam mi to zweryfikuje. Dziękuję za podwójną aktywność :) Pozdrawiam

Gość ujawniacz prawddy
jeśli jesteś kobietą to chętnie obejrzę film jak się onanizujesz, jeśli facetem to wybacz .. nie chcę obrzygać monitora

Gość naukowywroclaw
Dziękuję za wypełnianie i proszę o więcej! :) Ankieta trwa na prawdę chwilkę! Jak ktoś będzie chciał później zobaczyć wyniki to z chęcią udostępnię :)

Gość naukowywroclaw
Ooo mogę powiedzieć, że wstępnie wyniki pokazują, że połowa z was jest zadowolona z przebiegu waszej dotychczasowej kariery a połowa niestety zupełnie nie.. W sumie i tak jestem zaskoczona słysząc narzekania ludzi po studiach, czyli jest jednak jakaś nadzieja :)

Gość Niby dlaczego jestes
zaskoczona? Nie obilo Ci sie o uszy ze po niektorych kierunkach nie ma pracy? P.S. 1 pytanie jest głupio skontruowane, bo nie ma odpowiedzi "żadne"

Gość naukowywroclaw
Zaskoczona jestem, że prawie połowa jest zadowolona z przebiegu swojej kariery. A o które pytanie konkretnie Ci chodzi?

Gość naukowywroclaw
Aaa wybacz nie zauważyłam, że 1. Jest opcja inne w których może wyrażać się właśnie brak sytuacji stresujących, więc to powinno odpowiadać opcji żadne.

Gość Napisałam że pierwsze!!
"Inne" znaczy ze cos cie w szkole stresowalo, ale nie jest wyróżnone co. Powinna byc jeszcze opcja że nic cię nie stresowało :D

Gość naukowywroclaw
No tak ale zauważ, że możesz nie zaznaczać żadnej odpowiedzi..

Gość wypełniłam już wczoraj
no ale co ja na to poradzę, że zawsze i ze wszystkiego (co dotyczy mnie) jestem zadowolona? :-D

Gość naukowywroclaw
To tylko pozazdrościć. Nie ma złych i dobrych odpowiedzi :) Chodzi o to żeby sprawdzić czy w opinii część studentów stresy związane szkołą przyczyniły się do ich niezadowolenia z wyboru scieżki kształcenia i ogólnie kariery. Dzięki za wypełnienie :)

Gość naukowywroclaw
Póki co prawie połowa z was uważa że sytuacje stresowe w szkole sprawiły, że zrezygnowaliście z waszych własnych ambicji i celów! To niepokojący sygnał dla rodziców i nauczycieli. To straszne, że stres wywołany przez sytuacje których można by uniknąć szkole bądź też można by spróbować nauczyć radzić sobie dziecko ze nimi powodują, że obniża ono swoje aspiracje..

Gość zrobione, niestesty stres
szkolny to jedno z najgorszych moich wspomnień. do teraz ma wpływ na moje życie. zabrakło mi odpowiedzi zwiazanych ze stresem którego źrodłem jest grupa rówieśnicza (odrzucenie, brak akceptacji, skutek niska samoocena, lęk itp.). ogromnie ważne! no ale nie wiemy, co dokładnie badasz, wiec może to się nie mieści w obszarze badania :)

Gość naukowywroclaw
Masz rację - nie mieści się to w obszarze moich poszukiwań, ale uwaga bardzo cenna. Niestety tak to jest, że stres może mieć bardzo poważne konsekwencje również w tym wymiarze. Czasem warto po prostu zapytać o opinie żeby wiedzieć jak to jest i poszukać rozwiązań profilaktycznych i zaradczych. Mam nadzieję, że uda Ci się niwelować skutki sytuacji które Cie spotykały, może warto nawet zastanowić się nad jakąś zaplanowaną pracą nad sobą. Życzę powodzenia i dużo luzu - nie stresu :)

Gość kikikola
proszę bardzo :)

Gość naukowywroclaw
dziękuję :)