Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do kobiet od prawiczka

Polecane posty

czy jest tu jakas kobieta ktora byla by zadowolona gdy by jej facet przyszly byl by prawiczkiem ? nie koniecznie o mnie chodzi

Gość tak ale jesli mialby prace
i wlasne zycie

Gość upsupsups
upup

ja bym umarła ze szczęścia, jeśli by się okazało, że mój facet nie miał przede mną innej ;)

Gość nowa na kafe wlasnie ta
Nie odpowiedziałeś na moje pytania, nieładnie

Gość Stokroteczka :)
Ja bym chciała :) Docenilabym to, nawet gdyby miał 25 lat.

Gość wam to życie upływa na pisaniu
o prawictwie. Prawiczek, lewiczek, jeden wuj.

Gość przestań zakładać
te żałosne tematy bo jesteś gupi (!) jak cream :classic_cool:

Gość przestań zakładać
"ja bym umarła ze szczęścia, jeśli by się okazało, że mój facet nie miał przede mną innej " wcale byś się nie cieszyła :D🖐️ bo prawiczek 25+ to musi być skrajnie zjebany. Jak może normalny człowiek dojść do 25 lat i nie być nigdy w związku? To są brzydale, psychole, bezrobotni nieudacznicy pod 30 (ble ble i loser, argen, kapselko, stev) :O🖐️

Gość lalalalalalala
a ja się związałam z 27 letnim prawiczkiem i jest super fajowy:) w łóżku na początku 3 razy mieliśmy syt, że dość szybko skończył, bo ta sfera była dla niego nowa:) - ale teraz jest wyborowo - jest najlepszym kochankiem jakiego do tej pory miałam!:) tylko to nie taki stereotypowy prawik:- jest bardzo przystojny, ma dobrą pracę i jest cudowny z charakteru:)

Gość rameneczka
ja zdecydowanie nie bylabym zadowolona.....

Gość mgfjf
mnie by to ani nie ucieszyło, ani nie zniechęciło, zależy jakim byłby człowiekiem:P

Gość glupie pytanie
"Jak może normalny człowiek dojść do 25 lat i nie być nigdy w związku? " Normalnie mnie po prostu nie interesowaly dziewczyny zajmowalem sie swoimi sprawami i nie w glowie byly mi dupy 🖐️

Gość 445546
"Normalnie mnie po prostu nie interesowaly dziewczyny zajmowalem sie swoimi sprawami i nie w glowie byly mi d**y " I to właśnie nie jest normą, nie jest naturalne. Seksualne BOOM faceta wypada na ok. 17-25 rok zycia. Skoro więc w tym czasie kompletnie nie interesowały Cię dziewczyny, to jest z Tobą coś nie tak.

Gość glupie pytanie
Bo Ty tak twierdzisz? :D nie rozsmieszaj mnie

Gość 423525
Nie ja. Biolodzy, seksuolodzy, psycholodzy.

Gość rameneczka
ja tez sadze, ze nie jest to normalne zeby do takiego czasu dziewczyny nie interesowaly Cie.... najlepsze rozwiazanie, jak teraz chcesz znalezc dziewczyne to szukaj rownej sobie.... czyli dziewicy

Jak byłem jeszcze w liceum to była tam taka śliczna dziewczyna w którą kochałem i z którą oczywiście nigdy nie rozmawiałem. Z tamtego czasu pamiętam że jak rano wstawałem i szłem do szkoły to jedyną pozytywną myślą która sprawiała że życia miało jakiś sens było to że znów ją zobaczę że ona będzie tam w szkole będę mógł się na nią patrzeć i być w tym samym budynku że serce będzie mi szybciej bić była młoda biła od niej jakaś enrgia dobro piękno czystoś ona była dla wszyskich miła i taka dobra miała w sobie dziecęcą ufność wobec wszystkich i dla wszystkich była dobra, Uwielbiałem się na nią patrzyć wiedziałem że nie mam u niej szans ze zasluguje na kogos lepszego. Gdy sie na nia patrzylem bylo mi dobrze bylem szczesliwy. byla aniolem Jezus kiedyuś powiedział "bądźcie jak te dzieci" ona taka była jestem pewien ze wygra odniesie sukces

"Normalnie mnie po prostu nie interesowaly dziewczyny zajmowalem sie swoimi sprawami i nie w glowie byly mi d**y " Walcz dzielnie dalej ze swoim homoseksualizmem.

nie kazdy ma taki seks boom niektorzy maja poprostu male libido nie ma już dziewic nie ma już nawet analnych dzxiewic powyzej18 roku chyba ze wazy 100kg albo ma wasy

Gość glupie pytanie
"Walcz dzielnie dalej ze swoim homoseksualizmem." Zajmij sie lepiej swoja niunia niz dawac swoje zlote rady 🖐️

Gość rameneczka
sa dziewice i powyzej 20 roku zycia.... wiekszosc jednak osob w wieku 25 lat jest juz po jakims zwiazku, po seksie...i to jest jak najbardziej normalne.... mam wsrod znajomych kilka osob w wieku ok.25 lat ktorzy nie byli w zadnych zwiazkach, ale nie dlatego ze nie byli zainteresowani plcia przeciwna... wrecz na odwrot byli sami bo nie wzbudzali zainteresowania u plci przeciwnej...

Gość glupie pytanie
od dziewczyny to mnie seksualnie bardziej mój tatełe podniecał

Gość glupie pytanie
"sa dziewice i powyzej 20 roku zycia" Sa jesli ktos gustuje w wymiarach XXX 🖐️

Gość robicKebab
facet który jest prawiczkiem dla kobiet ponad 20 letnich to zwykle lamusy

Gość rameneczka
sa i szczuple dziewczyny ktore nie spotkaly odpowiednich chlopakow.... tak samo moglabym napisac ze prawiczek powyzej 20 roku zycia jest tlusta ciota... ale nie zawsze tak jest, trafiaja sie wyjatki.... jednak w wieku 25 to juz inna sprawa...

Gość 25 latek bez zwiazku
to 1. zakompleksiony lamus 2. frajer nieudacznik 3. pedał co walczy z pedalstwem 4. leży w śpiączce od 10 lat innej opcji nie ma :classic_cool:

"Zajmij sie lepiej swoja niunia niz dawac swoje zlote rady" A ty idź po prezent dla swojego chłopaka. Święta tuż tuż.

Gość 25 latek bez zwiazku
a 25 latka bez związku to 1. zakompleksiona na maxa dziecinna idiotka 2. gruba berta XXXXXL co o siebie nie dba 3. lesbijka walczaca z lesbijstwem :classic_cool:🖐️