Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jak_k

to nie dziecko??

Polecane posty

Gość gtgrrrrrrrr
Miała tydzień temu. Autorko, ja na twoim miejscu poszłabym jeszcze raz dzis nawet na usg, Po tygodniu moze juz byc cos widac, pozatym nie u kazdego w 6tc cos widac. wazny jest wynik bety. tzrymam kciuki!

Gość weeeretqq
u mnie też niby był pęcherzyk macicy...

dzieki kobitki za wsparcie :* pozamaciczna odpada bo to co widac jest ewidentnie w macicy. niestety laboratorium nie podaje wynikow przez telefon wiec dowiem sie dopiero we czwartek gdy beda juz dwa. a czy jesli zarodek by sie zagniezdzil a nie rozwijal to poziom hcg podnosilby sie? dzis kreska na tescie wyszla wyrazniejsza niz ta z 3 grudnia. wnioskuje wiec ze musial sie zwiekszyc od tamtego dnia.

Gość gtgrrrrrrrr
Kochana, drugi wynik BHCG powinien byc wyższy od pierwszego o ok 60 %, jeśli bedzie mniejszy, w zasadzie wzrost bedzie niewielki, to dzieje sie cos niedobrego, zarodek moze sie nie rozwijac. Dowiedzialam sie, ze moja kolezanka miala dzis lyżeczkowanie... Po wzroście bety bylo widac, ze cos jest nie tak. U mnie beta wyszla bardzo dobrze a i tak sie martwie czy jest ok. USG w przyszłym tyg.

Gość weeeretqq
radzę powtórzyć USG za kilka dni, nie zwlekaj długo...

alez to czekanie jest straszne. ciekawe ze czas od ostatnich swiat do tegorocznych minal jak z bicza strzelil a teraz dwa dni ciagna sie w nieskonczonosc. juz chcialabym zeby bylo czwartkowe popoludnie, zebym wiedziala co jest grane.