Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzanim zrobisz pomyśl

Skoro mówi takie rzeczy to kocha??

Polecane posty

Gość Puszkaszczescia
sami psycholodzy. Piękny kraj. Każdy zna rozwiązanie cudzych problemów, a swoich mało kto potrafi.

W sumie to nie mam wyjscia , będe musiała go zapytać ,bo juz nie mam siły dłużej tak trwać , i się męczyć . Gdzie go pozanałam ? Na akcji , miałam wypadek samochodowy on mnie wyciągał wraz z kolegami z samochodu , potem nie odstępował na krok ( to Strażak ) , był bardzo miły , opiekuńczy , a zeby znaleśc mój adres poszedł do oficera dyżurnego żeby udostępnił mu jakieś dane o mnie ;) .

Ma na imię Damian ;]

mhmmm.....takie szczęscie w nieszczęsciu...ale musiałas mu woaśc w oko skoro jednak się tak Tb zainteresował

hmmm.....no ludzie z pod tego imienia są bardzo dynamiczni i zmysłowi... także coś w tym jest i nie lubią być ograniczani

Gość Puszkaszczescia
Dlatego nie ocenia się z góry a samemu zadaje pytanie!!!

No chyba tak , skoro wiele dziewczyn próbowało . a mnie poznał w nie ciekawej sytuacji ;/ miałam pokrwawione ręce , rocięte czoło ,i łzy w oczach

Gość szanuj sie tzn
nie sypiaj z nim. Ja nie wiem co te dziewczyny maja w glowie , a on normalnie adonis , same na niego wchodza , a on nie chce , wybiera , przebiera . P.S nie fajnie dla jego dziewczyny :-0

autorko - czego ty nie rozumiesz?;-))))))))))))))))))))))))))))))))))) koo sie spotyka z toba na seks - co za roznica czy namawia czy nie ;-) skoro i tak ladujecie w lozku - a kocha (hm ...powiedzmy lokuje uczcucia watpliwej jakosci - ale jednak - w innej) czego tu laski nie kumaja?;-)))))

Gość szanuj sie tzn
powiedz, ze koniec, a on sam niech sie zastanowi co czuje i na kim mu najbardziej zalezy . Na niej czy na tobie.

ok moge z nim nie spać ,w tym nie ma problemu ,a co do jego dziewczyny to fakt szkoda mi jej ..a z drugiej storny to eh .. gdyby nie ona pewnie nie siedziała bym tu na forum i sie nie zamartwiała..

Do ROR - no własnie jesli dazy mnie jakimś uczuciem to dlaczego mi tego nie powie ? może sie boi ze będe nalegała zeby zerwał z dziewczyna , albo sam nie wie co chce ;/

autorko - moim zdaniem on cienie darrzy zadnym uczuciem - po prostu sie z toba bzyka;-) watpiliwej jakosci - ale jednak uczuciem darzy swoja dziewczyne;-)

Do Szanuj sie - on nie wybiera , nie przebiera on ma juz kogoś a pozostałe dziewczyny hmm mozna powiedzieć "pozbywa się "

ROR właśnie to co piszesz to tego się boje , że on nic do mnie nie czuje , tylko zadaje sobie pytanie , po co by sie tak starał ? przez prawie 2 tyg chodził i szukał mojego numeru od oficera dyżurnego po komende policji i świadków , po co by dzwonił do mnie , mówił mi komplementy itd . Po to żeby mieć koleżankę ? . a jeśli chodzi o seks to jego mu nie potrzeba bo może go miec codziennie ze swoją dziewczyną ;/

Gość ddasdssdda
jakim uczucioem darzy dzioewczyne??? jest z nia bo muz zjkichs powodow tak wygodnie, czlowiek kochajacy nie brudzi tak w zyciu kochanej osoby, co za brednie. powiem ci autoprko ze z tej calej historii na jbardziej wkurwil mnie ten twoj idealny frajer!!! dlatego ze zdradza swoja dziewczyne, rozstrzaskalabym mu tepiekna buzke i najchetniej powaidomilabym jego dziewczyne o tym co robi jej zasrany bojfrend. o tobie sie nawet nie wypowiadam

Gość ddasdssdda
przez prawie 2 tyg chodził i szukał mojego numeru od oficera dyżurnego po komende policji i świadków , po co by dzwonił do mnie , mówił mi komplementy itd . Po to żeby mieć koleżankę ? . a jeśli chodzi o seks to jego mu nie potrzeba bo może go miec codziennie ze swoją dziewczyną ;/ boze nei wierze jaka ty glupia jestes. ja w wieku 20 lat bylam madrzejsza i bardziej obeznana w swiecie. tragedia

Niby z jakich powodów mu wygodnie ? dlaczego nie wypowiesz się dokładnie tylko rzucasz hasłami nie popartymi żadnymi argumentami ? a patrząc na ton twoich wypowiedzi to za mądrą jaka się uwarzasz to wcale nie wyglądasz . Właśnie takie osoby jak ty potrafią tylko skrytykować czyjś problem a nie doradzić

kurcze zrobię to , skończe tą znajmość , bo juz nie mogę znieść tego uczucia i tego co piszecie że robi to też z innymi i że tylko dla seksu jest ze mną . Jeśli się nie odezwie więcej do mnie , będę żałować tej decyzji do końca życia i żyć z myślą że mogłam innych nie słychać i spotykać się z nim dalej , mieć tą satysfakacje że taki facet się mną zainteresował ;/

Gość Marian Malinowski
Chętnie nasrałbym ci do gęby i nie pozwolił wypluć mojego gówna

Gość ddasdssdda
bo po prostu rece opadaja jak czyttam juz steny raz historie zwyczajnie glupiej dziewczyny. doradzam madrym osobom, na poziome, bo wiem ze wtedy nie trace swojego czasu a tobie co mam powiedziec skoro i tak tego nie pojmiesz??? dziewczyno po pierwsze sama wlazlas mu do lozka-wiesz za kogo on cie tarz ma? za zwyczajnie latwa i napalona dziewczyne. stracil do ciebie szacunek i tylko ladnie ci spiewa do ucha. owszem nie mowie ze go nie krecisz najwidoczniej takj jest skoro za toba lata ale nie szanuje cie-cho z pewnoscia ci tego nie powie. nie teraz nie dopki moze cie miec. ale sprobuj to ukrocic, nie wlaz mu do lozka, zobaczysz jaka bedzie jego reakcja, czy nadal bedzie chcial po rpstu sie z toba spotykac jako jak on to ujal z kolezanka czy po prostu da noge..oszukujesz sie. no i bardzo dziwnie sie zachowujesz ogolnie, ja wiedzac ze facet ma dziewczyne natychmiast chciaalbym jasnosci: albo ona albo ja. skoro on wybralby ja to powiedzialabym do widzenia bo mam do siebie szacunek i nie bede tylko otorem dla twojego fiuta. bo tym wlasnie dla niego sie stalas

Marian malinowski , obstawiam - ze stary znudzony ochroniarz nudzacy sie w swojej pracy , zdradzony przez zone i mści się na kobietach ;)

Ja nie musze tego sprawdzać czy jest ze mną dla seksu ;) przez 4 miesiące nie robilismy tego , i ani razu nie zapytał dlaczego nie chce;/

moze mial cie ochote bzy=knac to sie chclopak staral;-) widocznie mu sie podobasz - ale tu nie widze zwiazku z uczucoiem nadal - on ci nie da tego czego chcesz bpo to juz dal/ma z kims innym

Gość ddasdssdda
tak jak sadzilam. jestes pusciutka nic do ciebie nie dociera, chcesz wierzyc w cos czego nie ma, budujesz sobie jakis zamkniety swiatek falszywych wyobrazen. ech dziewczyno

umówiłam się z nim na dzisiaj ..wiem że nie będe w stanie mu tego powiedzieć prosto w oczy , dlatego napisałam dla niego list . Dam mu go i odejdę .. a potem idę prosto do kościoła do spowiedzi , mam nadzieje że nie będę żałować tej decyzji ..

Gość poczwara
Według mnie najlepszą receptą dla Ciebie będzie rozmowa z nim i jego dziewczyną. Myśle, że moglibyscie sprobowac swingu. Mialam podobna sytuacje, z tym, że to to ja bylam jednoczesnie z dwoma mezczyznami i nie potrafilam wybrac ktorego bardziej kocham. Okazalo sie, żę jeden z nich też prowadzil podwojne zycie, mial żone. Mimo tego, nadal się spotykamy i czerpiemy wiele korzysci z naszej znajomosci. Zaczelismy uprawiac swing ! Polecam, wiecej inf tutaj http://filmsline.com/swing-news

Miałyście wszystkie racje ;( .. dałam mu list ,,.. kiedy wychodziłam z samochodu to zaczynał go czytać , przeczytał .. od tamtej pory się nie odezwal . Jaka byłam głupia i naiwna ;/ nic tylko sie upić i zaryczeć na śmierć ;(