Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszty życia

Jakie macie miesięczne opłaty i za co?

Polecane posty

Gość koszty życia

Ja mam tak opał - co miesiąc 120 zł prąd - 100 zł gaz - 50 zł na 2 mce tel mój i męza razem - 60 zł woda - 40 zł internet - 40 zł dojazd mój 250 zł dojazd męża 200 zł opłata za śmietnik 20 zł razem : 855 zł miesięcznie

Gość rtebvxfrgsd
350 akademik ;) w tym woda, prąd, internet, ciepła woda, ogrzewanie. Wiem, jak na razie super ;)

Gość koszty życia
nas dużo kosztuje dojazd do pracy. bo ja pracuję w miescie x a mąż w mieście x a mieszkamy w miasteczku z.

Ja za miesięczny do W-wy zapłaciłam ok.130 zł. Mieszkam 50km od stolicy.. ale to ulgowy:) Inne wydatki? Szkoła 430 zł.. i z takich koniecznych stałych to tyle:P

1450 kredyt na mieszkanie 369 czynsz zimowy 45 dopłata za wodę 60 prąd 76 kablówka+net 100 bilet na komunikację dla męża 900 Zus męża(bo ma działalość) 125 2 telefony 50 za OC ściągane co m-ąc z konta razem ponad 3 koła,jedzenia nie liczę :o

Gość mogę powiedzieć mniej więcej
czynsz - 360 zł (w tym 90 zł woda) światło co miesiąc 40-50 zł gaz co drugi miesiąc 40-50 zł telefon i internet razem (bo w jednej sieci) - 103 zł tak w zaokrągleniu, bo nie pamiętam dokładnie :-)