Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce tak wiecej

Mam dosc pomagania facetowi. Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość nie chce tak wiecej

Moj facet nie ma samochocdu. Ktos zaraz napisze, ze co z tego, ze to nie najwazniejsze. No owszem nie, ale nie w takij sytuacji jaka jest u nas. Mianowicie ja go czesto woze, jego mame do lekarza np. czasem z pracy chce by go odebrac, jak jade na zakupy to on jedzie ze mna by wiecej kupic i nie musiec dzwigac. Czasem zrzuci sie na paliwo wiec zaznaczam, ze nie w tym problem. Powiedzialam mu zeby sobie kupil samochod to stwierdzil, ze po co nam dwa samochody:O I ze go na razie nie stac. Postanowilam jutro go poinformowac, ze koniec z jezdzeniem ze mna i albo sie bierze za oszczedzanie i kupno samochodu albo niech zapomna z mama o moim samochodzie i zaprzyjaznia sie z komunikacja miejska. Powiedzcie mi szczerze czy mam racje czy przesadzam?

Gość rtebvxfrgsd
Przesadzasz :P Pod tym względem robisz w tym związku za faceta, ale że jest równo uprawnienie to przesadzasz :P

Gość nie chce tak wiecej
mam gdzies w takim razie to chore rownouprawnienie:O Nie usmiecha mi sie robic za faceta

Gość rtebvxfrgsd
Już za późno feministki wywalczyły to wam, więc mniej pretensje do nich :P

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tez mialam takiego niejezdzacego faceta - powiem tylko - PORAŻKA! dobrze cie rozumiem .

Gość parus
Facet nygus i naciągacz. Po co Ci taki dupek.