Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona owieczkaa

Jak znależc natańsze i najszybsze połączenie lotnicze?

Polecane posty

Gość zagubiona owieczkaa

Nigdy nie kupowalam biletu ani nie latalam ale chcialam sie zorientować mniej wiecej.... chodzi o połączenie Warszawa -Monterrey meksyk

Gość zagubiona owieczkaa
na to jestem gotowa, z tego co patrzylama nawet duuzo wiecej. ale nie ogarniam tych wyszukiwarek na satronach linii lotniczych

Gość ruanda
Korzystam ze Skyscanner, fajne jest też Momondo. Ewentualnie w drugą stronę - patrzę co taniego lata z miejsca gdzie chcę dotrzeć i dopasowuję przeloty samodzielnie (przeglądarki nie uwzględniają wszystkich linii lotniczych)

Gość ruanda
Możesz jeszcze poszukać z Berlina np. tu http://www.ltur.com/de/flug.htm To samo z Londynu (np. na lastminute.com) Inna opcja to tour operatorzy, można czasem kupić sam bilet w samolocie który wiezie wczasowiczów np. do Cancun, i dolecieć samemu dalej http://www.tui.pl/ ma poręczną wyszukiwarkę, popytaj w biurach które oferują wczasy w Meksyku. Do Meksyku lata się dość wygodnie ze Stanów, ale nie wiem jak z wizą, jej brak trochę komplikuje życie, bo musiałabyś siedzieć na lotnisku, zamiast wziąć sobie hotel.

Gość oxo
Poczekaj do stycznia, wtedy wiekszosc linii ma promocyjne ceny. Poluj w Lufthansie na promocyjne środy i inne takie. DO Monterrey chyba najlepiej przez USA albo Kanade. Zobacz na wyszukiwarki: kayak.com., orbitz.com., expedia.com. Tam porównuj albo popatrz jakie linie lataja. Z biurem podróźy to sie Tobie nie uda. Z cancun do Mtr jest daleko wiec lepiej leciec nawet z przesiadka w Mexico City chyba. Albo szukaj do Cancun z Berlina i dalej kupuj na Expedii CUN-MTY. Trzeba sie nakombinowac troche zeby cos taniego znalezc. Do MX ogólnie sa drogie bilety wiec minimum te 3,500 musisz liczyc. Teraz tez waluta jest droga niestety. Na jaki termin to ma byc??? Zazdroszcze Tobie Meksyku :) Ja bylam w Cancun , cudo! ;)

Gość zagubiona owieczkaa
No wlasnie jeszcze nie wiem dokladnie na kiedy, dostalam zaproszenie i chcialam sie po prostu zorientowac jak to wyglada. mysle ze to bedzie raczej w wakacje przyszle ;)

Gość oxo
To spokojnie czekaj do początku roku i najpóźniej w marcu-kwietniu kupuj na np. wrzesień. Cały czas patrz na walutę bo nawet małe wahania, spadek, odbiją się na cenie biletu.