Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina:25

Romans w/z pracy

Polecane posty

"nie ma czegoś takiego jak inny system wartości owszem" ;-)) haha - a gdzie takiech "madrosci" zaslyszala - czyzby w kosciele katolickim?;-))) "w całej piramidzie potrzeb możemy na kilku szczeblach się nie zgadzać ale wartość dla wszystkich ta pierwsza to jest życie ludzkie i wszystko co się z nim wiąże mąż był lekarzem" a kogo leczyl ? mam nadzieje ze nie agresorow biegakjacych w wosjkowych mundurkach? poza tym niekt tu nie mowi o wartosci zycia tylko o jego jakosci - o ktorej to my sami decydujemy - as easy as it is;-) 21:28 [zgłoś do usunięcia] baaassssiiia "ROR popieram Ciebie i Twoje poglądy !!!!Jesteś madra i inteligentna i masz słuszność! Kazdy decyduje o swoim losie ,życiu a od wydawania sadów sa specjalne organy ,osadzi nas kiedyś wyzsza sila ,natomiast gdy czytam te dewotki które zamiast poradzic powiedziec coś madrego tylko kamieniami rzucaja tojak bym taki kamien chwyciła a pizła jedna i druga przez ten durny zacofany ciemny łeb..... przepraszam troszke mnie poniosło" nie popieram wyzwisk dla zelzenia emocji - jasne jestem piekna inteligentna madra i prozna ;-))) a tak na serio - to na pewno chcarkateryzuje mnie nizszy poziom napiecia tutaj;-))

Gość szanuj sie tzn
ROR kiepska jestes w konwersacji , silisz sie i udajesz taka madra , wyluzowana i nowoczesna , ale to wlasnie tobie bardzo szybko brakuje arumentow .

"Znacie takie powiedzenie ,, k**wa k**wie lba nie urwi ,, ? no to tyle w temacie " nie nie znam - ale znam takie uderz w stol a nozyce sie odezwa;-)) nie ma ani jednego zlego slowa o tym ktory zdradza a stsos pomyj wylany pod adresem tej z ktora zdradza ;-))))))) ofiary patriarchatu przemowily widac;-))) "bo narazie widze przekomarzanie sie nawzajem , poza tym wnioskuje ze masz strasznie nudne zycie w dzien w dzien przesiadywanie na tym forum ale jak sie nie ma urody to tak sie konczy" aprzyganial koicol garnkowi - jasne ja mam nudne zycie;-)) jest cos takiego jak projekcja - gdzie przenosimy wlanse niedostatki na innych - pomysl o tym w przerwach gdy nie bedziesz z wypiekami na twarzy czytac moiuch postow, oki?;-))

Gość szanuj sie tzn
a ty baasiaa jak widac cichodajka jestes lub bylas. Nozki szeroko rozkladalas , wiec znasz sie na rzeczy . Koleczko wzajemnej adoracji. Potwierdzam : KURWA TO CHARAKTER NIE ZAWOD !!!

"ROR kiepska jestes w konwersacji , silisz sie i udajesz taka madra , wyluzowana i nowoczesna , ale to wlasnie tobie bardzo szybko brakuje arumentow ." nie wiem po co mnie informujesz co myslisz na moj temat bo nie ejstem zupelnie tego ciekawa - ale skoro czujesz ze musisz to be my guest;-))) zlotko ja sie na nic nie sile - nawet nie uwzam ze pisze madre rzeczy - ot , zwyczajne - to ty mnie tak postrzegasz ;-)) ja ytu nie przyslam polemizowac - bo nie dyskutuje z wulgarnymi osobami - ja dalam karolinie rade co moze zrobic w takeije sytuacji - rade [poprata doswiadzcenie m tego co widzialam a czasem pzrezylam. wszak temat lekki to i lekko do niego podchopdze;-))

a ty baasiaa jak widac cichodajka jestes lub bylas. Nozki szeroko rozkladalas , wiec znasz sie na rzeczy . Koleczko wzajemnej adoracji. Potwierdzam : K**WA TO CHARAKTER NIE ZAWOD !!!" zlotko - wez sobie cos na uspokojenie, oki?;-) bo sie powtarzasz i spalasz dodatkowo;-)) nawet jak napiszesz to 10 razy to nie sadze zeby ktos w zwiakzu z tym zdanie zmienil- czyz nie? czyzby nastepna z zahamowaniami - nie wiem jak ty ale ja rozkladam nogio baaardzo szeroko, najszerzej jak umiem, i to z czysta rozkosza (pomimo ze pozycja klasyczna mnie nie kreci;-))) moze tez powinnas tak zrobic - bo starsznie speita jestes a seks lagodzi obyczaje;-)

Gość szanuj sie tzn
Po pierwsze co mnie obchodzi ten facet ? Nie on tu pisze . Po drugie napisalam co sadze o kurestwie i rzygac mi sie chce od tego .Fajnie sie ta dziewczyna czula sypiajac z nim na wyjazdach i wiedzac ,ze gdzies tam jest druga , ktora na niego czeka ? Mogli ta sprawe zalatwic inaczej, wczesniej , a nie teraz dramat , bo tamta chce sie zabic . Mogl jej nie oszukiwac , autorka sie do tego przyczynila , bo szybko sie przed nim rozlozyla . Ale tak dzieje jak ktos nie ma kregoslupa moralnego , spotykali sie po kryjomu , a teraz zdziwienie ,ze ktos tego nie popiera . I po trzecie to ty mnie zaatakowalas pierwsza , bo nie pisalam nic o autorce i o nim , a napisalam ogolnie . Ale ty ROR jestes taka wyluzowana ,ze szok , wszystkie sa dewotki , niedopieszczone tylko ty jedna wspaniala i dojebana :-0 Sama obrazasz na lewo i prawo i wyzywasz ludzi choc nie masz o nich pojecia .

Gość ror to facet widac
ze mamusia nie kochala wcale a tatus za bardzo , trzeba mu wspolczuc

Gość szanuj sie tzn
po trzech wypowiedziach stwierdzilas ,ze odzywaja sie ,, niedopieszczone ,, Co ty mozesz o tym wiedziec ? Dlaczego sama pierwsza obrazasz ? Odpowiedzialas autorce to po kiego chuja komentujesz wypowiedzi innych ? Skad ty mozesz wiedziec czy ktos niedopieszczony czy nie ? Zajmij sie swoja cipa , a nie innych. I nie staraj sie tak usilnie uchodzic za wielce wyuzdana i wyemnacypowana , bo jakos sztucznie ci to wychodzi .

Gość szanuj sie tzn
jesli w ogole cipe masz , bo tez obstawiam ze jest facetem z malym czlonkiem 🖐️ :-0

"Po pierwsze co mnie obchodzi ten facet ? Nie on tu pisze . Po drugie napisalam co sadze o kurestwie i rzygac mi sie chce od tego" juz ci mowilam jak mecza cie nietswarnosci to skorzystaj z wc a nie na forum;-))) "Fajnie sie ta dziewczyna czula sypiajac z nim na wyjazdach i wiedzac ,ze gdzies tam jest druga , ktora na niego czeka ?" a dlaczego kialaby sie nia przejmowac i wnikac w kwestiie ktore jej nie dotycza???;-)) ludzie maja rozne zwiakzi w tym otwarte - a najczesciej polotwarte (tzn. jedna oosba go otwiera) wiec nie kazda jest taka panikara ze piszczy jak ktos kto do tej pory tylko ja posuwal nagle zacznie posuwacc inna, coi nie?:-) nie warto mierzyc wszystkich swoja miarka - as easy as it is;-)) "Mogli ta sprawe zalatwic inaczej, wczesniej , a nie teraz dramat , bo tamta chce sie zabic " ale to nie jest "dramat" autorki tylko jakiejs obcej laski, ona sie znia na nic nie umawiala - wiec pretensje niech tamta ma do osoby z ktora sie na cos umawiala;-000 "Mogl jej nie oszukiwac , autorka sie do tego przyczynila , bo szybko sie przed nim rozlozyla "" ale jestes zabawna;_))))))) alez ludzie przerzucaja odpowiedzialnosc lekko na innych;-))) 'autrka sie chciala bzykac i tyle;-) wiesz jak w sklpeie zgasnie siwtlo 1 na 10 osob pewnie cos buchnie i co wina bedzie elektryka?:-)))))) skad sie biora ludzuie tak wychowani?;//// " Ale tak dzieje jak ktos nie ma kregoslupa moralnego , spotykali sie po kryjomu , a teraz zdziwienie ,ze ktos tego nie popiera" a co kogo obchodzi czyjes zdanie? najlpeij niech sie kazdy swoim zadkiem zajmie;-) "I po trzecie to ty mnie zaatakowalas pierwsza , bo nie pisalam nic o autorce i o nim , a napisalam ogolnie . Ale ty ROR jestes taka wyluzowana ,ze szok , wszystkie sa dewotki , niedopieszczone tylko ty jedna wspaniala i doj**ana " byc moze ;-)) obca jest mi na pewno retoryka "ataku" - tak wiec ja nie atakuje - a tak luzno dziele sie spostrzezeniami;-)) "Sama obrazasz na lewo i prawo i wyzywasz ludzi choc nie masz o nich pojecia" kazdy kto wystawia sie na widok publiczny podlega ocenie - mnie oceniaja i ja oceniam, z tym ze ja nie obrazam - nie pisze komus wulgaryzmow (nie znizam sie do tego) - a jelsi moje slowa kogos bola - to niech poszuka na to odpowiedzi w sobie

"po trzech wypowiedziach stwierdzilas ,ze odzywaja sie ,, niedopieszczone ,, Co ty mozesz o tym wiedziec ? Dlaczego sama pierwsza obrazasz ?" wmpowilas sobie cos i powtarzasz - ale oki - ja powiedzioalam ze na pewno zaraz sie odezwa niedopieszczone i tak trtez sie stalo - jak ktos nie moze zniesc ze inni - w tym przypadku autorka - maja inny system wartosci (iw zwaizku z tym trzuca wulgaryzmami - tak jak ty) to uwazam ze jest niedopieszcony i zdanie podtrzymuje;-) "Odpowiedzialas autorce to po kiego ch*ja komentujesz wypowiedzi innych ?" nie ty bedziesz zlotko decydowac o tym co i na jakich warunkach ja komentuje ;-))) a widze ze agresja siedzi ci gleboko pod skora - dlatego jeszcze barzdiej utwioerdzasz mnie w przekonaniu o niedopieszczeniu emocjonalnym;-))) "Skad ty mozesz wiedziec czy ktos niedopieszczony czy nie ?" z wypowiedzi i poziomu agresji - as easy as it is;-)) "Zajmij sie swoja c*pa , a nie innych" coz za desperacja;-))) nie ty bedziesz decyzowac kiedy i w jakim zakresie bede sie zajmowac swoimi czesciami ciala - ty wulgarna kobieto;-))) "I nie staraj sie tak usilnie uchodzic za wielce wyuzdana i wyemnacypowana , bo jakos sztucznie ci to wychodzi ." twoje zdanie jest mi obojetne zlotko';-) a ty myslisz wyuzadanie z frywolnoscia - jak kochasz sie tak jak dyskutujesz - w mojej ocenie toprnie i bez polotu - to wspolczuje kochankowi lub kochance;-))) "jesli w ogole cipe masz , bo tez obstawiam ze jest facetem z malym czlonkiem czlowiek widzi w innych wlasne kompleksy - ja jestem kobieta ale spiskowcy sami oszukujacuy zawsze chxca widziec ze inni tez klamia;_)))

"jesli w ogole cipe masz , bo tez obstawiam ze jest facetem z malym czlonkiem" to sobie ulzyla;-))))) widac ze musi uzywac wulgaryzmow nawet w odniesieniu do zesci swojego ciala;-)) widac slowa takie jak: penis czy pochwa pewnie uznaje az zandto "wyuzadane";-))) ach to pokolenie wychowane samopas na podworku - w zyciu doroslym to nadal nastolatki z podworka ktore o seksualnoscio potrafia mowic albo wulgarnie albo denerwowac sie i krzyczec do innych dam zeby nogi trzymaly zwiezle - zalosnbe;/

Gość szanuj sie tzn
nawet nie czytam twoich pierdol :-0 Skoncz wiec i sie nie produkuj . Zalosna istoto :-0

zobaczcie jak laska powyzej sie przywiazala do mnie;-))) nie czyta - ale zadala sobie trud zeby wejsc na topic i mnie o tym pinformowac - plus jeszcze ulzyc sobie rzucoinym pod moim adresem przeklenstwem;-))) no rozkoszna jest;-)))

Gość szanuj sie tzn
Nie omieszkalam przeczytac czesc wypocin :-D ty nie wspolczuj mojemu kochankowi , bo do mnie to ci wiele brakuje :-D ale twojemu najwyrazniej wspolczuc trzeba :-0 I nie pisz wiecej do mnie idiotko , bo nie zamierzam czytac twoich debilnych wypowiedzi .

Gość Eleeena
Ror -dobrze Ci ludzie mowia.Lubilam Cie czytac, ale teraz jestes inna.Obrazasz , szydzisz , zero zrozumienia dla osob z problemem. Obnazsz swoje osobiste zyce w sposob niesmaczny i odpychajacy . Jesli wczesniej Cie czytalam, teraz tez zaczynam omijac twoje wypowiedzi. Szkoda , zmienilas sie, badz pozujesz na zolze tu .

Gość szanuj sie tzn
haha szybko przylecialas . Najwyrazniej siedzialas z wypiekami na twarzy czekajac na post hahaha co za burak 🖐️

" [zgłoś do usunięcia] szanuj sie tzn Nie omieszkalam przeczytac czesc wypocin ty nie wspolczuj mojemu kochankowi , bo do mnie to ci wiele brakuje ale twojemu najwyrazniej wspolczuc trzeba" o - zobaczcie jeszcze klamczuszka do tego - raz mowi ze nie czyta - ale i tak wiemy ze czekasz i czytasz;-)) a pielczki to ty ze mna nie poodbijasz za slabo zonglujesz zlotko;-))) "I nie pisz wiecej do mnie idiotko , bo nie zamierzam czytac twoich debilnych wypowiedzi " jasne;-))) tiaaa ...;-)))) wlasnie udowowdnilas to wyzej - ty wulgarna kobito;-)))

"szanuj sie tzn haha szybko przylecialas . Najwyrazniej siedzialas z wypiekami na twarzy czekajac na post hahaha co za burak" ja nie przylecialam - ja mieszkam w kafeterii i to na wszystkich topikach ku twojej ekscytacji;-)))) i nawet moich slow uzywasz - ciezko ci o wlasne bidulo - to zrozumiale w twoejej sytuacji;-)))

Gość szanuj sie tzn
mysli ,ze jest bardzo przebojowa i na luzieee haha ,zlapala wiatr w skrzydla na kafe , tak przynajmniej jej sie wydaje , a jest po prostu jest zalosna . Ide stad , bo zaraz napisze nastepne beznadziejne wypowiedzi , podpierajac sie cytatmi . A najsmieszniejsze jest ,ze ona nie widzi jaka bardzo jest zalosna :-0

Gość szanuj sie tzn
skoncz idiotko 🖐️

"Ror -dobrze Ci ludzie mowia.Lubilam Cie czytac, ale teraz jestes inna.Obrazasz , szydzisz , zero zrozumienia dla osob z problemem" przeciez odpowiedzialam autorce na jej problem, a poziom wypowiedzi zawsze staram sie dopsaowac do interlokutora;-) na liczbie czytelnikow mi nie zalezy;-)) "Obnazsz swoje osobiste zyce w sposob niesmaczny i odpychajacy . Jesli wczesniej Cie czytalam, teraz tez zaczynam omijac twoje wypowiedzi." w porzadku - zawsze powtarzam ze nie ma przymusu czytania moich wypowiedzi - ale sa takie wulgarne laski - jaka ta tutaj - ktore sa w ajkis przedziwny sposob uzaleznione ode mnie;-)) ja nic tutaj nie obnazam - czasem sie zabawie slowem pochwa czy onanizm - to fakt;-)) nie rozumiesz dlaczego ludzi tak bulwersuje zwlaszcza ze sami zawsze zmierzaja w strone mojego pozycia intymnego - i dociekaja;-)))))) Szkoda , zmienilas sie, badz pozujesz na zolze tu . 22:36 [zgłoś do usunięcia] szanuj sie tzn

Gość Eleeena
:-D Wroc do dawnej ROR. Wiecej wnosilas do dyskusji. 🖐️

"mysli ,ze jest bardzo przebojowa i na luzieee haha ,zlapala wiatr w skrzydla na kafe" sloenczko - ty nie wiesz co ja mysle - mozesz tylko pofantazjowac na ten temat - na tyle na ile mozdzek ci pozwoli - as easy as it is;-) "tak przynajmniej jej sie wydaje , a jest po prostu jest zalosna" powtarzasz sie - nawet w wyzwiskach jestes malokreatywna - ale kazdego ograniczaja walsne horyzonty;-))) jak na ciebie to vcalkiem duzo i tak;-) "Ide stad" nie zatrzymuje za to - ale juz kilka razy pokazalas ze rzucasz slowa bez poktrycia - to bardzo dziecinne i powszechne w przypadku osob niedopieszczonych kt histerycznie probuja zwroci na siebie uwage ;))) " bo zaraz napisze nastepne beznadziejne wypowiedzi , podpierajac sie cytatmi . A najsmieszniejsze jest ,ze ona nie widzi jaka bardzo jest zalosna" powatrasz sie dziecinko;-)

"szanuj sie tzn skoncz idiotko" ;-))) nie przywyklam do posluszenmstwa wyrazanego w sposob wulgarny ;-)))

Wroc do dawnej ROR. Wiecej wnosilas do dyskusji. jak juz mowilam poziom trzeba dostosowywac do mozliwosci odbiorczych rozmowcy;-) na kafe nie tocza sie dyskusje tylko pyskowki - taka jak z ta wulgarana pania ponizej/powyzej

byc moze taka wlasnie ta wulgarna pani jest;-)

Gość dlaczego takich ludzi nie
zamykaja w psychiatryku?