Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orange_33333

Przezent od mamy na gwiazdke. POMÓŻCIE MI PROSZE

Polecane posty

Gość Orange_33333

Ostatnio moja mama uparla sie że pod choinke kupi mi coś wyjątkowego i coś na "całe życie " to znaczy pierścionek. Zwykle takie prezenty w dzisiejszych czasach kupuje dziewczynie facet ale mama uparła sie na ten zakup i już. Który sie wam bardziej podoba? http://allegro.pl/10-diamentow-i-szafir-verona-infinity-2135s-i1982745878.html u jubilera kosztuje 1100 i już go zarezerwowała czy może taki? http://allegro.pl/pierscionek-kwiatkowy-azur-apart-rozm-10-i1965037726.html jest chociaż troche tańczy jakieś 800

Gość nononon
to juz chyba lepszy ten drugi. bo ten pierwszy taki dla starszej kobiety moim zdaniem

Gość z tych dwóch to mi się
też bardziej ten drugi podoba

Gość iwonkka22
może chce żeby wszyscy mysleli że jesteś zaręczona-bo ten pierwszy tak wyglada :D jesli już to ten drugi.

Gość hmmoj
zdecydowanie pierwszy

Gość Orange_33333
Mnie też sie podoba ten drugi ale na moich drobnych palcach nie wygląda on tak świetnie za to ten z szafirem bardziej pasuje mi do dłoni. Dlatego trudno mi sie zdecydować. Mama strasznie upiera sie przy szafirze

Gość z tych dwóch to mi się
jeśli lepiej "na tobie" wygląda pierwszy - to decyduj się na niego. Przecież to o to chodzi.

Gość Orange_33333
No ale właśnie ten szafir w diamentach wygląda na zaręczynowy z resztą zdaje mi sie że jest podobny do pierścionka księżnej Kate. Z drugiej strony na moim ręku wygląda rewelacyjnie i pasuje do mojego klasycznego stylu.

Gość Orange_33333
Naprawde ciężko mi wybrać :( a wybrac cos musze bo nie chce robić mamie przykrości.