Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak lepiej myslec

lepiej myslec sobie o tym czego sie chce

Polecane posty

Gość jak lepiej myslec

mimo iz to moze sie nie spelnic?, czy moze na nic konkretnego sie nie nastawiac? np mowa o milosci, pracy. ja mam takie marzenie, ze bede zarabiala duzo, robota bedzie od do, nie przynosze roboty do domu, wyobrzam sobie piekne mieszaknko, w nim super faceta, ktorego kocham i ktory mnie kocha, miedzy nami super relacja, jezdzimy po swiecie i w planach dziecko. zbudowanie super rodziny, cieplej atmosfery. warto tak nyslec?a moze to bujanie w oblokach?

Gość jak lepiej myslec
wypowiedzcie sie

Gość parram parram
Słyszałaś o prawie przyciągania? Jak nie to poczytaj. To się sprawdza :) I zawsze ale to zawsze: myśl pozytywnie. Powodzenia!

Gość jak lepiej myslec
no tylko i wylacznie tak widze swoja przyszlos,c nie chc einnego zycia, ale z drugiej strony mam napady leku, ze nie znajde pracy, ze nie znajde milosci, ze bede ledwo wizac koniec z koncem. a co jelsi myslac tak idealistycznie zalamie sie, gdy to sie nie spelni/

Gość jak lepiej myslec
tzn moze nie zalamie, ale bede rozczarowana swoim zyciem? widze siebie jezdzaca fajnym autem, fajnie ubrana, z fajnymi dziecmi i mezem, odwiedzajaca rodzicow, obdarowujaca ich prezentami, upominkami, chcialabym jedzic sobie z mama na zkaupy, cos jej kupowac, tak milo spedzac czas. chce bc taka ciepla, ale niezalezna, silna kobieta.

Gość parram parram
Musisz zawsze wierzyć, że wszystko będzie dobrze, że to co Cię spotyka jest tylko elementem drogi, który musi nastąpić, abyś doszła, tam gdzie chcesz być. Że zdarzenia smutne, niepowodzenia, krzywdy, które Cię spotykają są po coś. Z drugiej strony możesz też sobie zbudować takie myślenie o świecie, by to co Cię spotyka nie miało nie Ciebie wpływu. Nie wiem jak to dobrze wyjaśnić, ale chodzi mi o to, że jeśli wiesz kim jesteś i wiesz czego chcesz to np. działania innych nie powinny tego zaburzać. Jeśli chcesz być ciepłą niezależną silną kobietą to po prostu taka bądź. Jeżeli w tej chwili tak się nie czujesz to nie szkodzi, możesz zacząć zachowywać się jakbyś taka była. A rozczarowanie? Hm, dobrze jest nauczyć się przyjmować to co przychodzi w życiu, zastanawiać się czy mogło być inaczej i jeśli tak, to co mogłaś zrobić żeby było inaczej i zacząć to robić. Nie jestem pewna, czy wyrażam się całkiem jasno. Polecam http://michalpasterski.pl - wiele inspirujących tekstów.