Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde ladne dziewczyny

Najpiekniejsze i madre kafeterianki

Polecane posty

Ja nie wiem ludzie co wy z tymi imprezami w LO. Ja byłam jedna z lepszych uczennic w gimie, olimpiady i takie tam, a teraz na dwójach jade. Uczę się czasami do 3 w nocy :O Imprezy, hahaha. No nie znam tego. Chyba, że raz w tygodniu.

Myslę, ze jak czlowiek stara się zyc według własnego planu i realizować cele które sobie wyznaczył to i po 30 może być cudownie :) W koncu studia, praca to tylko część naszego życia.

Gość ja to najmondrzejrzy samiec
A widzisz, ja też na samych 2 leciałem, ważne że poszło. Imprez było w brud, raz że miałem dziewuchę, która lubiła pobujać dupką, a dwa, że miałem niezłą paczkę. Prawie w domu nie siedziałem. :-) Współczuję jeśli nic poza szkołą u Ciebie. ;-)

Też poszłam do takiego LO, niby najlepsze w mieście, a zawalałam całe życie prywatne żeby ,,jakoś'' ciągnąć. To ,,najlepsze'' i ten rzekomy poziom to bzdura, dopiero na własnej skórze się przekonaliśmy że to liceum cały czas ,,jedzie'' na opinii sprzed 10-15 lat kiedy to faktycznie miało wysoki poziom. Prawie wszystko trzeba było robić samemu żeby się nauczyć, nic nie wynosiliśmy z lekcji, zwłaszcza mat, chemia ... każdy douczał się w domu :) Ale nie powiem, żeby jakoś na złe nam to wyszło

Też sobie współczuje, bo poszłam do szkoły, którą wybrali mi rodzice. Ale przynajmniej mogą się pochwalić w towarzystwie No w tygodniu to nic, ale w weekendy nadrabiam :classic_cool:

Dokładnie. U nas niektóre lekcje są w formie wykładów. Mam korki z maty, fizy, 2 razy w tyg angol i uczę się łaciny. Czasem mam ochotę tym jebnąć o ściane.

Gość ja to najmondrzejrzy samiec
Dobrze, że ja tak nie musiałem, ślizgałem się zklasy do klasy. W pierwszej LO prześcigaliśmy się z kumplem, który złapie więcej 1 z rosyjskiego. Dopiero pod koniec roku przestało być zabawnie. :-O No, ale gdzie te najpiękniejsze i najmądrzejsze? Hę?

Gość drestero
a ja sie zapytam, czemu nik nie zaliczył :classic_cool: JENNIFER do diw? :classic_cool: tak z ciekawości 🖐️

Gość drestero
a ja sie zapytam, czemu nik nie zaliczył :classic_cool: JENNIFER do diw? :classic_cool: tak z ciekawości 🖐️