Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem smutnaaa

dostałam dzis okropnego zjeba od dentystki :(

Polecane posty

Gość szczotka i pasta
Stomatoloszka z powołania ty to musisz być ostra.... pewnie wyrywasz zęby bez znieczulenia z ogromna premedytacją....... :)

Gość czekamy na opinię specki
Może coś przekręciłam, ale coś w ten deseń napisałaś. Tak czy siak leniem jesteś: 23:31 [zgłoś do usunięcia] Stomatoloszka z powołania Nie to że się chwalę, ale pracuję kilka godzin dziennie, ile chce i kiedy chcę, mam 3 mieszkania, cudownego narzeczonego z dobrego domu, jestem ładna, szczupła, mogę jeść co chcę, jeżdżę po świecie Dlaczego miałabym być niedowartościowana? 23:05 [zgłoś do usunięcia] Stomatoloszka z powołania niezbyt dużo pracuję a ślub za pół roku dopiero, gosposia posprząta, ugotuje, to mogę siedzieć na kafeterii Wszystko z tematu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5042192&start=60 , można boki zrywać :D

Gość tr876543
STOMATOLOGA spierdalaj idz klopy czyscic bo na wigilie nie zarobisz i znowu na stole beda piersi z kurczaka

Gość tr876543
ha ha ha co za patalogia z tej sto-lochy kto nie ma miedzi ten w domu siedzi sprzataczko od kibli

Gość tr876543
spierdalaj tepa locho

A kto mówi, że zazdrości? Ja tylko napisałam, że jesteś leniwa, tyle :)

Oh :)

Gość chwila chwila
[zgłoś do usunięcia] Stomatoloszka z powołania A dla mnie to chamstwo nie podziękować. I nic mojego zdania nie zmieni. Pacjentowi się wydaje że "psim obowiązkiem" lekarza jest go wyleczyć, najlepiej miło się uśmiechając i w godzinach dobrych tylko dla niego. A to nieprawda. W wielu przypadkach lekarze zostają po godzinach, choć nie muszą. A nieumiejętność podziękowania to dla mnie niewybaczalne

Gość mialas nie brac w tym udzialu
a tymczasem tłumaczysz sie tu jak pelikan :D

stomatoloszka wybacz ale ja np. od mojego stomatologa wymagam nieco kultury a nie opierdalania...(zwłaszcza ze płace nie małe pieniądze) i z takim podejsciem jak twoje nie wróze ci kariery...nawet jesli zeby bedziesz leczyla wysmienicie... stomatologóe teraz jest do wyboru do koloru....

Gość tr876543
Stomatoloszka z powołania nie jestem leniwa. Mało pracuję bo jestem na specjalizacji. ----------------- ktora sie nazywa poczytam w google:D:D:D KURWA SPADAJ PATALOGIO LUB PROS BOGA O ZDROWIE BO O ROZUM ZA POZNO

Gość uouou
no dokladnie, ja zmienilam jedna dentystke, ale nie dlatego, ze byla niemila ale dlatego ze byla nieprofesjonalna technicznie wg mnie profesjonalizm = wiedza+ wykonanie+ podejscie do klienta juz taka znalazlam :D

" trafisz kiedyś kretynko nad usunięciem dużego kamienia będzie musiała się męczyć nieraz ponad godzinę za max 50 zł. W tym czasie mogłaby zrobić 3 wypełnienia po 100 każde. Porównanie dałaś jak kozia d**a a nie stomatolog Pani z bazaru za 10 kg sprzedanych ziemniaków zarobi 60zł, a w tym czasie mogłaby sprzedać 10kg cukinii za 130 Yeabny plebs na kartoflach jedzie, nosz kurva mać Wykładowca za zwykły wykład lub ćwiczenia dostaje 35zł netto, a za przeprowadzony egzamin 80. Pieprzeni studenci, uczyć by się tylko chcieli, zapeertalać na egzaminy a nie książki analizować! Stuknij się w łeb kretynko " Dawaj adresy tych frajerów co jak im sprzedam 10 kg kartofil to zarobię 60 złotych:classic_cool:.

Gość mnbvcdrt
i bardzo dobrze że cie zjebała tzn ze zależy jej na pacjentach i nie ma w dupie tego ze sie zaniedbałaś, ja mam tez zaniedbane zęby i jakby na mnie nakrzyczała w zadnym wypadku nie miałbym do niej pretensji.

Gość bbbbbbbbaaaccc
A mnie kamien pierwszy raz sciagano po 30stce a robiła to taka miła pani doktor i przez 1,5 roku wyleczyła mi zabki praktycznie wszystkie i nie mowiła słowa ze mialam tak zaniedbane zęby a wrecz cieszyła sie ze mną z kazdego zrobionego.... i jedno ci powiem ze jej powiedziałam ze mnie nie było przez kilka lat stac na leczenie, ze mi brakowało na jedzenie itd ize bardzo mi było przykro ze nie miałam na zabki. Ale taką lekarke jak twoja to bym z błotem zmieszała i poszła sobie - co tam u ciebie nie ma innych dentystów?

i bardzo dobrze że cie zj**ała tzn ze zależy jej na pacjentach i nie ma w dupie tego ze sie zaniedbałaś, ja mam tez zaniedbane zęby i jakby na mnie nakrzyczała w zadnym wypadku nie miałbym do niej pretensji. Wreszcie ktoś mądrze przemówił i trafił w sedno!

Gość jtututu
ja to miałam niezłą sytuacje u lekarza prawie na okrągło gadał że mam przestać wpieprzać fastfoody,hamburgery przy czym nic takiego nie wpieprzam :P owszem,jestem przy kości ale bez przesady...on sie zachowywał jakby pałał nienawiścią do osób troche grubszych..i sie poczułam przy nim jakbym sto kilo ważyła a mam niewielką nadwagę

Gość A masz już pieczątkę
Refundacja leku do decyzji NFZ ? ;)

Gość jestem smutnaaa
lecze sie w De ... w 2007 w Pl robiłam korony na zebach, na dwójkach i z mojej lewej 4 i 5 i 6....to zorbiłam i wiecej nie chodziłam bo tak wyszlo..wyjechałam , nie miałam czasu, nic nie bolało i tyle...i strach, ten strach

Gość tr876543
musi w google poszperac co to jest:D::D

Gość A masz już pieczątkę
Ja też dowiedziałam się o tej pieczątce przypadkowo. Dostałam maila z forum stomatologicznego. Jestem taka ciągle zapracowana i zmęczona, że nie zawsze wszystkie nowinki śledzę. :D