Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaczatko1982

Żart czy nie żart..?

Polecane posty

Witam.. mam do Was prośbę w nietypowej kwestii:) Przez jakis okres czasu ktos u kogos mieszkał cioteczne rodzenstwo łaczylo te dwie osoby, gdzie ta osoba ktora byla lokatorem mieszkala ze swoja miloscia. Osoba ktora zamieszkiwala odpalala jakas kwote,1/5 oplat i m.in tez z tego powodu ta para spala na podlodze-bo byla to kawalerka.. Przyszedl czas ze do lokatorow miala przyjechac wlascicielka mieszkania, a z racji ze ta osoba co zamieszkiwala dostala prace na dluzej gdzie z kilku dni zrobil by sie dzien po dniu.. byla rozmowa o szukaniu mieszkania, ale zamieszkujaca osoba wybierala i wybrzydzala.. zostalo malo czasu.. zamieszkujaca osoba miala pojechac do rodzinnego miasta w celu zalatwiania spraw i lokatorka, ktora ogarniala swoje mieszkanie widzac kilka toreb zamieszkujacej osoby spakowala ja myslac ze pomoze jej tym samym zaoszczedzic czas.. nastepnego dnia lokatorka uslyszala od osoby ze zamieszkujaca oznajmila czy nie moglaby zamieszkac u tej osoby 3 bo jak to powiedziala niby w formie zartu ze jak przyjechala bylo wszystko spakowane.. Czy wy slyszac cos takiego odebralibyscie tez jako zart?

Gość koci zezwłok jarosława
wtf? :D

Gość lalallalallalal
Porażką jest twój sposób napisania tematu. Napisz to zrozumiale, to może ktoś ci odpowie normalnie.

porazka jest twoj login.. dla madrego slowa sa zrozumiale.. za duzo madrosci by glupi to zrozumial? kolejna porazka.. nie spodziewalam sie az takich idiotow..

Gość skarbinik
hahaha ale idiotka

Gość FacetSwojejDziewczyny_
wyjasnie spokojnie napisałaś jak naćpana 9 latka ze sporym niedorozwojem, chcesz by ktos ci pomogl a nie umiesz nawet pisac normalnie :D to 10 osob jest nienromalnych tylko ty :D

Gość eh WIdzisz a nie grzmisz
Ale o co chodzi?

Gość Ten temat to zart, prawda?
Belkot po prochach?

Gość ewwwwwa222
kobieto ty zakonczylas edukacje na 3 klasie szkoły podstawowej? 6 klasisci potrafią juz poprawnie gramatycznie i zrozumiale formułowac zdanie i mysli, dlatego sie pytam... Jesli liczby w nicku to twoja data urodzenia, a ten bełkot to szczyty twoich mozliwosci to.... :D:D

Gość Gówniaro jedna
tępa dzido napisz to po polsku bo to same brednie bez ładu i składu :o i nie wiadomo o co chodzi

Gość ...........źźź.........
nic nie zrozumiałam:-)

Gość NIE ZART A PORAZKA !!!
Przanalizowalam dosc dokladnie twoj tekst i musze stwierdzic, ze jednak jest on nie zrozumialy, a twoj styljest hotyczny

widze wlasnie na kim Polska stoi.. slow brakuje.. niby bardziej madrzejsi pisza a taka zenada.. prostych slow nikt nie potrafi zrozumiec.. moja szkola i moj rocznik jest daleki od waszych mozliwosci.. dla inteligentnych.. logiczne ze nie napisze doslownie.. ale na tym temacie siedza same taborety co sie nudza i sa zalosne.. zamiast rozumu maja orzeszki.. moj poziom intelektu nie pozwala pisac z zerami............

Gość ewwwwwa222
nie wiem jak wy ale ja mam niezły ubaw czytajac trzecie raz ten bełkot:D wejdz sobie pustaku w jakikolwiek dzial, otworz 15 pierwszych lepszych tematow i zwroc uwage czy zdarza sie by ludzie tak wysmiali autora. Nie, bo nawet trolle i prowokatorzy opanowali jakze trudną sztuke pisania. Coz, to rzadki przypadek by rzekomo dorosła osoba nie potrafila zbudowac złożonego zdania

i tak dodajac.. wspolczuje wam, bo widac ze brakuje wam zajec kazdego dnia... a jedynym sposobem na zycie to forum kafeterii i "niby" dowalanie,, nie siegacie nawet piet.. do calej stopy wam daleko.. nie dziwie sie ze 16 latki sa matkami... ze blazny staja na szczycie wladzy. gdy takie zero jak wy zabiera glos..

i tak dodajac.. wspolczuje wam, bo widac ze brakuje wam zajec kazdego dnia... a jedynym sposobem na zycie to forum kafeterii i "niby" dowalanie,, nie siegacie nawet piet.. do calej stopy wam daleko.. nie dziwie sie ze 16 latki sa matkami... ze blazny staja na szczycie wladzy. gdy takie zero jak wy zabiera glos..

Gość ewwwwwa222
Jedynym zerem w tym temacie jestes ty prostaczko bez szkoły. Nie wierze ze ktos dał mature prymitywowi ktory nawet wysłowic sie nie potrafi

Gość uouou
przeczytalam 2 razy i bylo ok , ale 2 ostatnich zdan nie rozumiem, a tym razem puenty wypowiedzi. Sparafrazuj dokladnie ostanie 2 zdania

Gość uouou
* tym samym puenty

w skrocie mojej widomosci nie dziwie sie ze mlode gowniary wpadaja a psychole za wladza staja jak takie taborety dojscie do wyboru maja..nie trzeba widac daleko szukac taboretow.. nie dziw ze nie osiagamy wiele jak dzieciaki taborety bez mozgu siedzace na forum uwazaja sie za kogos gdzie nawet zero sie wstydzi.. oglaszaja opinnie,,

Gość uouou
jestes lokatorka czy osoba zamieszkujaca? :D

Gość uouou
ciekawe ze poczytuje sobie czasem zurnale naukowe i te rozumiem :P moze jednak z tym postem jest cos nie taK?

Gość pśp liże moj puzon
niby bardziej madrzejsi pisza ;D:D:D:D:D:D: :D:D nasza autorka boi sie że ktoś ją pozna a wiesz autorko moja kolezanka ma podobny problem ciekawe czy to ona zapytam jej chlopaka :D potem jej pokaze ten temat i wyjdzie że to ty :D

Gość uouou
lize puzon to moze ty nam wyjasnisz o co chodzi? :P

Gość micha mleka pełna
Kaczątko - czyli ogólnie chodzi o to, że mieszkały dwie osoby + z jedna z nich mieszkal partner/partnerka, ktora miala sie wyprowadzic?

Gość 12345u473490
ale bełkot